Hur byter jag GS300 Bakljus lampor?

Byta bakljus lampor i din Lexus GS300 kräver avlägsnandet av bakljusaggregat från bilen. Den GS300 lämnat fabriken med en av två möjliga bakljus: en standard bakljusaggregat använder en 2825 lampa och den andra, en LED-bakljus församling. Instruktionsboken påstår att LED bakljus, om du har dem, måste åtgärdas på ett återförsäljaravtal. Om du har vanliga lampor, kan du ändra dem på bara några minuter på uppfarten med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på GS och lokalisera den kåpa som täcker insidan av stammen direkt bakom bakljusaggregat. Det finns två stora plast vingmuttrar på panelen, ta bort dem. Ställ dem åt sidan tillsammans med beklädnaden för nu.
2

Lokalisera de fyra 10 mm fästmuttrar som håller bakljusaggregat till bilen. Avlägsna muttrarna med en 10 mm djup hylsa och ett spärrskaft. Skjut bakljusaggregat ut tillräckligt långt för att komma till glödlampa uttag på dess baksida.
3

Vrid sockeln moturs, låsa den från aggregatet, ta sedan bort sockeln och lampan. Dra glödlampan ur uttaget och kassera den. Skjut på en ny 2825 glödlampa i sockeln och se den helt platser i uttaget.
4

Sätt lampan och sockeln i den bakre delen av bakljusaggregat och vrid den medurs, låsa den på plats. Skjut enheten på plats på bilen och installera fyra fästmuttrar på reglarna i bagageutrymmet på bilen. Dra åt dem med en 10 mm djup hylsa och spärrskaft tills de ligger tätt
5

Placera kåpa tillbaka på den bakre väggen av stammen,. Täcka de kvarhållande bultarna och muttrarna. Thread de två plast vingmuttrar på tillräckligt långt för att hålla trim panel på ett säkert men inte för hårt dem eller du kommer att spricka på panelen. Stäng bagageluckan eller flytta till andra sidan och upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126933.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.