Hur att ta bort färg och repor från en Bumper

En stötfångare uppgift är att skydda en bil. Därför kan det lätt repas och dinged upp. Ta bort färg och repor från en stötfångare går hand i hand. Ge en stötfångare ett nytt utseende kan öka värdet på någon bil, och göra en stötfångare ser bra ut är en uppgift som kan ske med någon bilägare med lite tid och tålamod. Saker du behöver
diskmedel
ren trasa
Dukar
Pappershanddukar
Vatten
Bucket
buffertdynan
Skura svamp pad
thinner
Sandpapper
Färgborttagningsmedel
Paintbrush
Drill
Buffer förening
Visa fler instruktioner
1

tvätta stötfångaren ordentligt med diskmedel och vatten. Torka bort det med hushållspapper och se till att all smuts, skräp och fett tas bort från stötfångaren. Rengör ner i repor med en trasa så att ingen smuts finns kvar eller kilas ned i reporna.
2

Bifoga en buffert pad till slutet av en borr och polera ut repor. Arbete i långsamma, cirkulära rörelser, som täcker hela området av varje enskild scratch. Sätt polering förening på buffertdynan att jämnt polera ut repor.
3

Låt stötfångaren torka. Applicera färgborttagningsmedel för att avlägsna färgen. Sprid strippa i hela stötfångaren med en pensel. Arbeta från vänster till höger över stötfångaren. Gå över hela området på stötfångaren, och sedan täcka den med plast så att strippa kan ansluta sig till stötfångaren.
4

Vänta 45 minuter, och sedan ta bort alla plast. Upprepa hela processen, med tillämpning av avstrykaren på exakt samma sätt, och som omfattar stötfångaren med plast. Vänta 45 minuter och ta plasten igen. Applicera en tredje, tändare, täcker av strippa, och sedan borsta bort det med en skura svamp pad. Detta kommer att ta bort de flesta av de bitar av färg.
5

Torka av stötfångaren med thinner, med trasor för att ta bort all färg och torkat stripper. Sand över hela ytan med 80-slippapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127552.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.