Hur man tar bort färg från Rims

Ta bort färg från bil fälgar liknar bort färg från någon annan del av fordonet. Ful-färgade fälgar kan förstöra hela utseendet på en bil och ta bort färgen från dem är det första steget mot att få ny färg och ett nytt utseende. Detta är en uppgift som lätt kan åstadkommas med någon bil ägare med lite tålamod och lite beslutsamhet. Saker du behöver
Water
Diskmedel
Bucket
Sandpapper
målartejp
luftblåsenheten
Rags
målare plast
Dammask
Säkerhet skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Tvätta fälgar noggrant med diskmedel och vatten för att avlägsna smuts, skräp eller damm som är på dem. Skrubba helt med trasor så att all fett, olja och andra gunk också tas bort. Blås in i sprickor och fläckar på fälgen med en fläkt för att frigöra eventuellt löst skräp som är dolt och inte synliga för blotta ögat.
2

Slipa fälgar med 320-slippapper för att jämna allt ut. Gå över hela ytan av fälgen och se till att den är helt slipas. Denna släta yta kommer att hjälpa till med färgborttagning.
3

Place målartejp runt ytterkanterna av varje fälg. Detta kommer att skydda de delar där färgen inte ska tas bort och även skydda däcket. Gå runt kanterna på fälgar och även basen av bilen för ytterligare skydd. Placera målarens plast runt varje däck och fäst den i marken med maskeringstejp.
4

Applicera lack tunnare till kanten med en pensel för att ta bort färgen. Använd den till den första kanten och sätta plast över kanten. Tejpa plast över däcket och låt det sitta i 45 minuter innan du tar bort plasten. Detta gör att den tunnare tid att helt vidhäfta till kanten. Upprepa processen på exakt samma sätt och återigen tillåta 45 minuter för att torka.
5

Lägg ett tredje och sista ljusare päls på fälgen och torka av den med en trasa för att avlägsna överflödig färg och smuts som fortfarande kan finnas kvar. Låt rätt tid att torka och sedan återigen tvätta noga med tvål och vatten. Låt rätt tid att lufttorka och sedan gå vidare till nästa fälg med exakt samma process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127553.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.