Så här kontrollerar Ljuset däcktrycket på en 1999 Pontiac Grand Am

Märker en tänd lampa däcktryck på en 1999 Pontiac Grand Am kan betyda skillnaden mellan att dra över för att kolla efter en punktering och förstör viktiga hjulkomponenter. Körning på en plan eller på ett för lågt däck är osäkra och kan resultera i reparationskostnader mycket högre än vad det skulle kosta att ansluta en läcka eller att byta däck. Enligt Edmunds.com, många highway däck blowouts ske på grund av den kontinuerliga böjning av ett för lågt däck som äntligen ger ut och exploderar. Instruktioner
1

Placera 1999 Pontiac Grand Am nyckeln i tändningslåset och vrid motorn på medan keeoing bilen i "Park." För ett kort ögonblick, bör du se "Kontrollera ringtrycket" ljus lysa innan den stängs av. Detta indikerar inte ett problem däcktryck, så länge det stängs snabbt.
2

Börja köra bilen och accelerera till över 15 MPH, men inte över 75 MPH, eftersom däcktryck övervaka systemet kan inte läsa enskilda däck PSI utanför detta område.
3

Undvik grov trottoar eller svängar samtidigt accelererar till en hastighet mellan 15 till 75 MPH, eftersom dessa faktorer kommer också att hindra att bildskärmen däcktrycket från att arbeta exakt.
4

Titta ner på kombiinstrumentet bakom ratten medan i rätt hastighet på en rak och jämn körning yta. Om "Check Tire Pressure" tänds, dra över och kontrollera varje däck för skador.
5

I händelse av en platt, byta däck med en outnyttjad och kör till en licensierad mekaniker.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126516.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.