Hur man kan förbättra en Jeep Fuel Economy

I denna dag och ålder, är bränsleekonomin mycket viktigt för många människor. Om du kör en helt ny Jeep, det finns alltid något som kan göras för att förbättra bränsleekonomin. Varje steg får individuellt endast netto små ökningar, men när det görs på en gång, kan stora vinster ses på gas pump, vilket betyder mer pengar i fickan varje månad. Saker du behöver
Air kompressor
Bränsleinsprutare renare
Katalysator (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Pumpa däcken till fabriken rekommenderade PSI. Om däcken på din Jeep är ännu något låg i luften, kan det motsvara lägre gas körsträcka. Den rekommenderade PSI (pounds per square inch) skrivet på däcksidan är vad däcket har utformats för att köras på, och kommer netto ökade ekonomin, bättre hantering och styrning, och mer säkerhet. Däck som är lite på luft producera mer värme, vilket resulterar i en högre sannolikhet för blowouts och andra misslyckanden.
2

Ge Jeep en melodi upp. Ingenting kan bidra till att förbättra bränsleekonomin som nya kontakter, kablar, lock och rotor. Denna process kan göras enkelt hemma om du känner dig runt motorn, eller det kan göras professionellt av en mekaniker. Par en låt upp med att lägga till en burk av bränsle injektor renare till din nästa fulltankad för bästa resultat. Denna kemikalie fungerar med bensin för att rengöra spridare och topplock från insidan.
3

Inspektera och byt katalysator, om det behövs. Katalysatorn (ibland kallad en CAT) är en stor del att ha när det fungerar ordentligt. Men under tiden katten kan bli igensatta, vilket gör motorn kämpa hårdare för att få avgaserna ut, vilket kan resultera i dålig körsträcka. Ibland kan en katt kan vara så igensatt att den bryter sönder inne, vilket resulterar i en klingande buller när motorn är revved. Mindre träskor får inte påverka ekonomin på ett avgörande sätt, men det är definitivt värt att kolla in.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124654.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.