Hur man byter en 2007 Tundra kupéfilter

Stugan luftfiltret på 2007 Toyota Tundra (första årsmodellen för att ha en stuga filter) inte bara skyddar värme-och luftkonditioneringssystem, men också håller utanför luftföroreningar och föroreningar från flyter genom ditt ventilationssystem och hela hytten på lastbilen. Filtret kan hålla sot, insekter, löv, skräp, pollen och ibland lukter utanför fordonet. Saker du behöver
Ny stuga luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Demontera handskfacket på passagerarsidan av trucken genom att först skjuta av spjället chock på nedre högra sida. Därefter trycker du inåt på handskfacket tills den lossas från knäppa bitar och sänk montering tills den hänger på plats.
2

Leta kabinen luftfilter box, som är bakom handskfacket montering. Öppna locket och ta bort det gamla filtret. Ta bort det gamla filtret ur vägguttaget bit. Inspektera huset för att säkerställa överskott skräp inte är kvar i bostadsområdet.
3

Sätt i det nya filtret på utloppsstycket samtidigt se pilen är riktad uppåt. Sätt in i huset och snäpp fast det igen.
4

Lyft handskfacket på plats samtidigt klämma sidorna för att säkerställa att facket snäpper på plats. Byt spjället stötar genom att skjuta det på plats och stäng handskfacket.
5

Slå på fordonet och ange ditt fordon uppvärmning eller luftkonditionering till den högsta nivån. Du bör kunna känna sig extra luftflöde och, beroende på luftfiltret valt, möjligen luktar det deodoriserande doft används i filtret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126152.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.