Hur man byter en bilnyckel för 1968 Midget

Den 1968 MG Midget, byggd i Abingdon-on-Thames, England, av MG Bil Co Ltd, är en klassisk engelsk sportbil. Som med kulsprutor överallt, men vissa delar är en bristvara, ofta det enda sättet att få en del är från ett skrotupplag. Byta en knapp - om du har en extra nyckel - är så enkelt som en utfärd till en låssmed för att få en ny nyckel gjord. Om du saknar den extra nyckeln, är pipan av tändningslåset avtagbara. Allt du behöver är ett gem, ett par nål-tång och en ersättare tändningslåset fat. Saker du behöver
paperclipen
Spetstång
ersätter tändningslåset cylinder och nycklar
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren och sitta i förarsätet. Kontrollera tändningsnyckeln på instrumentbrädan och lokalisera det lilla hålet på nedre högra av tändningslåset fat.
2

Fullt räta ett gem. Stick in gemet i hålet tills det tar stopp. Sätt en spets av ett par små nål-tång i kilspåret så långt som möjligt.
3

Vrid trumman för omkopplaren medurs med tång tills det tar stopp. Tryck gemet inåt. Pipan av låscylindern kommer att dyka upp något.
4

tag i slutet av pipan med tång och dra det ur tändningslåset. Byt pipan eller ha pipan åter knappat av en låssmed, som kommer att slipa en ny nyckel för att passa pipan.
5

Sätt i tändningsnyckeln i en ersättare tändningslåset fat. Skjut pipan i tändningslåset, med hjälp av nyckeln. Vrid nyckeln medurs för att låsa pipan tändningslåset på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132156.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.