Instruktioner för avrostning att återställa en 1950 Chevy Truck

A 1950 Chevy truck anses vara en klassiker av många lastbilar entusiaster. Även om det fortfarande finns några begagnade 1950 Chevy lastbilar till salu, är rostskador att vänta. De färgflagor off, då den underliggande metallen utsätts för vatten eller hög luftfuktighet och det bildas rost. Det finns flera rostborttagningsmedel behandlingar som är tillgängliga för att återställa din Chevy truck. Saker du behöver
skurning pad, stålull eller stålborste kommenterar: Mineral oil
pappershanddukar eller bomull bollar
Vit vinäger
Sprayflaska
Arbete handskar
Ansiktsmask
Rust Remover Review Shop rag
Visa fler instruktioner
1

skrubba bort rosten. Ytskiktet av rost avlägsnas lätt med en stålborste, fin stålull eller en skrubber pad. Använd inte våld när du använder dessa produkter på rost fläcken. Om rost lossnar långsamt, tillsätt lite mineralolja till rost. Applicera mineralolja med en pappershandduk eller bomullstuss. Vänta 15 minuter så att rost att absorbera oljan. Torka sedan av ytan med en fuktig trasa.
2

Använd vit vinäger i en sprayflaska för att fördela vätskan på lastbilen. Helt mätta rostfläckar. Vänta 30 minuter. Använd sedan en skrubbning pad eller stålborste för att ta bort rost. Upprepa om nödvändigt.
3

Använd rost removers, säljs i Hårdvara och byggvaruhus. Dessa formler är väldigt bra på att bli av med rostfläckar som inte svarar på andra metoder. Rust removers är gjorda med starka syror, såsom fosforsyra, saltsyra och oxalsyra, som alla upplösa rost. Sätt på arbetshandskar och en ansiktsmask. Häll lite rost remover på en skrubbning pad sedan tillämpas på rostfläckar. Vänta fem to15 minuter torka sedan av med en fuktig trasa. Noga följa anvisningarna eftersom dessa ämnen är mycket giftiga. Använd dessa typer av produkter i ett väl ventilerat utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126188.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.