Vad är Torque Converter Flash?

En momentomvandlare avser en kopplingsanordning som är avsedd för att överföra roterande kraft från en förbränningsmotor till en roterande belastning. Momentomvandlare ger maximalt vridmoment under stall fas , vilket kan resultera i tillfällig flash stall . Momentomvandlare

momentomvandlare är vätskekoppling enheter som huvudsakligen ske på platsen för en mekanisk koppling . Momentomvandlaren tillåter lasten att separeras från strömkällan och möjliggör vridmoment skall multipliceras baserat på skillnader mellan output och input rotationshastighet .
Stalls

Stall hänvisar till en av tre faser med momentomvandlardrift . Stall uppstår när strömmen till pumpen men turbinen kan inte snurra eller rotera , vilket kan inträffa när transmissionen är i växel men föraren trycker på bromspedalen för att förhindra fordonets rörelse . Momentomvandlaren levererar maximalt vridmoment multiplikation om hög ineffekt tillförs under stall fasen .
Flash Stall

Flash stall hänvisar till det maximala som motorns vridmoment kan stanna omvandlaren , eller de högsta varv per minut motorn accelererar till efter lanseras från vila vid full gas . En momentomvandlare kommer ofta en kort stund till en accelererad RPM och sedan minska till dess sanna stall hastighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129301.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.