Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Geo Metro

Geo Metro introducerades i Nordamerika under 1989, även om samma bil infördes flera år tidigare i en rad andra namn över hela världen. Den Geo Metro var ursprungligen bara 3-cylindrar, vilket innebar ingen servostyrning, men vissa 4-cylindriga modeller efter 1995 gör har servostyrning. Om du är osäker på om din Geo Metro har servostyrning, helt enkelt titta under huven. Saker du behöver
vätska Servostyrning för användning i Geo Metro fordon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i din Geo Metro när du kontrollerar alla vätskorna, ungefär var 7.500 miles, speciellt om du kör en äldre modell som har haft några reparationer eller delar ersättare.
2

Park ditt Geo Metro på en plan yta när du kontrollerar servostyrning och andra vätskor, eftersom en lutande bil kan resultera i felaktiga avläsningar vätskenivån. Se också till att motorn är kall, eftersom varm vätska kommer också läsas på något annat.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid, som ska vara placerad nära servopump komponent ansluten till motorn. Om du inte har ett system för servostyrning, blir det ingen servostyrning pump eller vätskebehållare, och du behöver inte utföra vätska underhåll till styrsystemet.
4

Kontrollera vätskenivån nivåer med hjälp av markeringarna på behållaren, se till att vätskenivån är högre än den låga nivån märket. Tillsätt vätska om det behövs, men lägg vätskan långsamt eftersom behållaren är liten för att undvika att fylla över den maximala nivån markeringen.
5

Inspektera behållaren, slangar, klämmor och pump för slitage, även lösa delar och brott eller sprickor i ytorna för att fånga läckor i servostyrningen tidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124257.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.