Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Honda Accord

Honda Accord, är ett populärt val för en pålitlig familj sedan, också en bra bil för at-home grundläggande underhåll. Att hålla ett regelbundet schema av vätska underhåll kan förlänga livet på din Honda Accord, och även hjälper till att förhindra och felsöka läckor och andra problem med servostyrningen. Saker du behöver
Honda styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

kontrollera vätskenivån servostyrning i din Honda Accord när du kontrollerar andra vätskor, som kylmedel och överförings-och bromsvätskor, var 30.000 km. Kontrollera vätskenivån tidigare om du ser vätska från under huven, höra ljud från styrsystemet eller misstänker en läcka.
2

Parkera Honda Accord på en plan yta och kontrollera vätskenivån när motorn är kall. Varm vätska eller en lutande yta kan ändra vätskenivån och resultera i en felaktig läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Behållaren ska vara tydligt märkta. Kontrollera vätskenivån använder nivåmarkeringarna på utsidan av behållaren.
4

Kontrollera att vätskenivån är högre än den låga nivån markeringen. Tillsätt vätska om nödvändigt, men var försiktig och tillsätt vätskan långsamt för att undvika att fylla över den maximala nivån markeringen.
5

Bedöma slangar och kopplingar för lösa delar, eller för de slitna områden med pauser eller sprickor för att förhindra läckor. Om du märker några slitna delar, byt ut dem omedelbart, så varm vätska läcker kan orsaka allvarliga skador på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124256.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.