Svenska Bil >> Bilförsäkring >> AAA >> Content

Auto Insurance & Vägassistans

Varje förare måste ha bilförsäkring, både för att vara i överensstämmelse med statens lagar och skyddas ekonomiskt i händelse av en olycka eller bilstölder. Men färre förare har också en vägassistans plan. Denna täckning, vilket kan vara en del av en bil försäkring eller separat, tillhandahåller andra tjänster som kan vara mycket användbar. Definitioner

Bilförsäkringar är någon form av försäkring som täcker en förare eller fordonsägare. Bilförsäkring tillhandahåller flera olika typer av täckning i situationer där den försäkrade föraren begått något fel och i andra situationer där en annan förare är inte ansvarig för olyckor skador. Vägassistans är ett program för att förse förare med bogsering eller snabba reparationer efter ett sammanbrott. Liksom andra former av auto försäkring, kan vägassistans förse förarna med sinnesfrid och kan vara mycket billigare än att betala för samma tjänster ur fickan.
Fördelar

Den främsta fördelen med auto försäkring är ekonomiskt. Bilförsäkringar kan betala för skador på fordon och egendom, för att ersätta en stulen bil och för sjukvårdskostnader som följd av en skada i en bilolycka. Vägassistans kan även ha en ekonomisk fördel, som ger föraren tillgång till gratis bogsering eller bensin som behövs. Dock är en annan stor fördel med vägassistans bekvämlighet, eftersom en förare kan få snabb service och få tillbaka på vägen snabbare än utan vägkanten tjänsten.
Lagar

Varje stat i USA kräver drivrutiner för att ha en viss nivå av auto försäkringsskydd innan du kör ett fordon på allmän väg. Detta för att skydda andra förare och fastighetsägare genom att se till att alla har möjlighet att täcka de skador de kan orsaka under körning. De flesta stater kräver försäkringsbevis innan de utfärdar registreringsbevis eller registreringsskyltar för fordon. Vägassistans är aldrig mandat enligt lag, men förarna kan fortfarande tycker att det är en viktig tjänst.
Typer

Bilförsäkringar kommer i flera olika typer. Kollision försäkring betalar för skador på förarens fordon i en olycka att föraren orsakar. Omfattande försäkring ger täckning för stöld, skadegörelse eller brand som är relaterade till en olycka. Ansvarsförsäkring hjälper föraren att betala för skador som de orsakar i en olycka, och erbjuder även en betalning till de anhöriga till någon som dödats i en olycka. Slutligen ger oförsäkrade bilist försäkringsskydd i händelse av att en förares fordon skadas av en annan förare som är oförsäkrade (eller helt enkelt underinsured) och inte kan betala för skadorna personligen.

Vägassistans finns i många varianter och . Roadside program från leverantörer mobiltelefon, privata bilklubbar, biltillverkare, bilhandlare, medborgarorganisationer och bil försäkringsbolag varierar alla i fråga om täckning de tillhandahåller. Dyrare tjänster kan omfatta gratis långväga bogsering, fri bensin leverans, tillgång till kartor och guideböcker och rabatter på verkstäder eller hotell.
Kostnad

Kostnaden för Bilförsäkringar och vägassistans varierar kraftigt. En förares auto försäkringspremie beror på ett antal faktorer, inklusive körning historia, ålder, kön och plats. Förare som utgör en större risk får betala flera hundra dollar i månaden för grundläggande täckning, medan andra får betala så lite som några hundra dollar per år. Vägassistans program sträcker sig från $ 30 per år till mer än $ 100 per år, baserat på graden av tjänst och vilken typ av företag som erbjuder programmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/aaa/93791.html

Previous:
Next:

AAA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.