Svenska Bil >> Bilförsäkring >> AAA >> Content

Hur du köper Vägassistans Försäkring

Bryta ner på sidan av vägen är en mardröm ingen av oss vill möta. Men det händer. Förberedelser för sådana situationer med vägassistans försäkring åtminstone gör att få hjälp snabbt och enkelt. Bara ringa telefonnumret på ditt kort, och en bärgningsbil skickas till bogsera bilen. Instruktioner
1

Köp vägarna försäkring assistans bil genom en motor klubb. AAA är den mest populära, men det finns andra motoriska klubbar också. Kolla in de lokala gula sidorna i din telefonbok för att hitta motoriska klubbar i ditt område.
2

Välj vägassistans försäkring från AARP om du är över 50 och är en medlem av denna organisation. Det erbjuder rabatterade priser för pensionärer, så glöm inte att ta fördel av de reducerade skattesatserna.
3

Välj vägassistans försäkring som en av funktionerna på din mobiltelefon. De flesta mobiltelefon erbjuder denna tjänst för bara en liten extra månadsavgift.
4

Håll vägassistans kortet bilförsäkring i handskfacket i bilen eller i din plånbok. Du måste ha detta när din bil går sönder. Eftersom du omfattas oavsett vilken bil du kör, är det vettigt att alltid ha med dig detta kort.
5

hävda din politik genom att hålla den aktuell. De flesta auto klubbar kräver en gång om året betalning, men de mobiltelefon företag brukar ta ut det som en månadsavgift på din mobilräkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/aaa/93782.html

Previous:
Next:

AAA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.