Svenska Bil >> Bilförsäkring >> AAA >> Content

Problem med Vägassistans

Medlemskap i en organisation som erbjuder tjänsten Vägassistans kan leverera en mängd fördelar. Bärgningsbil förare kan byta ett punkterat däck för dig i hällande regn, skjuts din bils batteri i mitt i vintern eller bogsera bilen till en verkstad. Men tillsammans med de fördelar, Utryckningsservice erbjuder även några potentiella problem. Kostnad

För att få tjänsten nödsituation vägen, du vanligtvis måste gå med i en bil klubb, såsom AAA. Enligt CarsDirect.com, kan AAA medlemskap varierar från $ 60 till $ 100 per år, beroende på den valda planen och antalet berörda personer. Kostnaden för att gå Allstate Motor Club varierar från $ 48 till $ 174 per år, och GM avgifter $ 84 till $ 114 för sin klubb. Om du går under långa perioder utan att använda täckning, kan du betala för något du kanske inte verkligen behöver.
Extended Vänta

Du kanske inte alltid får snabb service när du har en nödsituation. Om din bil går sönder mitt i ingenstans, kan du också många miles från en bogsering tjänst skickas av din klubb. I dåligt väder kan bärgningsbilar vara ganska upptagen, och du kommer att behöva vänta på din tur.
Brist på ordentlig utrustning

När bärgningsbil äntligen anländer till scenen, det finns alltid en chans att föraren inte kan ha de nödvändiga verktyg eller utrustning för att lösa problemet. Till exempel, om du låser dina nycklar i bilen, kan föraren inte har rätt verktyg för att låsa upp dörren. Han kanske måste ringa en låssmed, vilket innebär en ytterligare väntetid för dig.
Uncovered Evenemang

Din vägkanten beredskapsplan kan inte alltid ge täckning för en händelse. Till exempel, CarsDirect.com rapporterar att AAA inte erbjuder vinsch och losstagning tjänst snötäckta bilar. Förare kommer inte skotta snö eller lera för att frigöra din bil, och de kommer inte bogsera din bil om den är belägen i vissa områden, såsom stränder eller privata vägar.
Extra tjänster

När du registrerar dig för tjänsten, kan vissa klubbar driva aggressivt för inköp av ytterligare tjänster. Enligt Autos.com, har några AAA kunder klagade påtryckningar att köpa alla typer av försäkringar. Vissa kunder har också hävdat att deras premier ökade och deras omfattningar minskas utan förvarning eller förklaring.
Ökad Bil försäkringspremier
p Om du använder din tjänst nödsituation vägen ofta, det kan ha en inverkan på din bil försäkring skattesatser. Enligt DriverSide.com, företag som Allstate faktor i din användning av sin bil klubb vid beräkning av din försäkringspremie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/aaa/93787.html

Previous:
Next:

AAA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.