Svenska Bil >> Bilförsäkring >> AAA >> Content

Hur får Roadside service

När du är strandsatta det är en lättnad att veta att du har vägarna tjänsten . Om du ofta reser långa sträckor eller gå till ödsliga platser det starkt rekommenderas att ha vägkanten tjänsten . Även om du är ensam är det som om du har en mekaniker vid din sida eftersom ett telefonsamtal är allt som behövs för att få hjälp . Följ dessa steg för att få vägkanten tjänsten . Instruktioner
1

Kontrollera med ditt försäkringsbolag och se om de ger vägkanten tjänsten . Många av dem , som AAA , tillhandahålla vägkanten tjänsten automatiskt medan andra erbjuder det till en extra kostnad . Om du gör en hel del körning, särskilt på avlägsna platser , kan det vara värt kostnaden att få vägkanten tjänsten .
2

Fråga med säljchefen när du har dina däck ersätts . Många däck företag erbjuder vägkanten tjänsten som en del av deras garanti på dina däck . Addera 3

Gå en bil klubb för att få vägkanten tjänsten . Handla på nätet för att hitta vägarna tjänsten för ett mycket rimligt pris ( se Resources nedan ) .
4

Ring generalagenten där du köpte bilen och se om det kom med vägkanten tjänsten . Detta är ofta ingår i garantin på din bil .
5

Ansök om en gas kort som Chevron och Shell . För en liten månadsavgift kan du få vägkanten tjänsten med ditt betalkort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/aaa/93781.html

Previous: No
Next:

AAA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.