Svenska Bil >> Bilförsäkring >> AAA >> Content

Vad är Auto Club Insurance?

Auto Club Försäkring ger bilförsäkring för medlemmar av American Automobile Association, eller allmänt kallad idag som AAA och uttalad Triple A. Medlemmar av AAA få privilegier som specialitet rabatter, vägassistans och resande belöningar och support. Auto Club försäkringstjänster kunder i olika regioner i hela USA. Regioner av Auto Club Försäkring

Auto Club Försäkring ger försäkring för kunder i drygt 60 olika regioner i USA. Detta inkluderar Auto Club South, New Jersey Automobile Club, AAA New York, Ohio Auto Club, Automobile Club of Southern California, AAA Mid-Atlantic, AAA norra New England, AAA Mountain West och AAA Texas, bland många andra.


Auto Club Ansvar

Auto Club försäkring medför den erforderliga minsta täckning för ansvarsförsäkring, det varierar, beroende på den stat där kunden är bosatt. Ansvarsförsäkring skyddar försäkrade upp till det angivna beloppet på försäkringen om de är den som initierat en olycka. Vissa stater har en lägre juridisk minimum än andra stater.
Auto Club omfattande och kollision

Auto Club försäkring ger möjlighet till omfattande skador täckning med eller utan en självrisk. Omfattande skador, eller andra än kollision, är skador från brand, stöld, skadegörelse, naturkatastrofer eller mindre skador såsom en sprucken vindruta.

Auto Club ger också täckning för kollision skador med varierande självrisker. Kollision täckning avser fysiska skador som åsamkats i en bilolycka. Den innehåller fordonets faktiska kontanta värdet minus självrisk.
Oförsäkrade och underinsured Bilister

Auto Club försäkring omfattar möjligheten att oförsäkrade och underinsured bilist omfattningar. Oförsäkrade bilist täckning ger täckning för en försäkrad bilist i det fall att han är offer för en olycka med en förare som inte har bil försäkring.

Underinsured bilist täckning ger försäkringsskydd för den försäkrade i det fall att han är offer för en olycka med en förare som inte har tillräcklig försäkring för att täcka de fysiska skadorna och kostnaderna ansvar.
Auto Club Ytterligare Endorsements

Auto Club försäkring ger påskrifter som följer den rättsliga täckningen till en policy. Dessa kompletterande påskrifter inkluderar medicinsk betalningar täckning, som omfattar medicinska räkningar till ett visst belopp på politiken. Valfria påskrifter inkluderar hyrbil täckning, liksom ytterligare och anpassade elektronik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/aaa/93789.html

Previous:
Next:

AAA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.