Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur Refinish en registreringsskylt

När det kommer till din vintage bil, kan du aldrig betalar för mycket uppmärksamhet åt de små detaljerna. En av de minsta detaljer som ofta förbises, men är det vintage registreringsskylten. Trots att registreringsskylten är en av de första aspekterna av en bil märkt av bilister som kör bakom dig, faller det ofta mellan stolarna när det är dags att Refinish ditt fordon. Din registreringsskylt är förmodligen det snabbaste ytan att Refinish du har på din hela fordonet. Saker du behöver
Bil tvål
Tarp och White primer sprayfärg
affisch board
Pencil
Saxar
Tape
Sprayfärg
Board
Små träklossar
Skruvar
Högblank lack
Paintbrush
klar yta
Visa fler instruktioner
1

rensa bort registreringsskylten. Ta bort all smuts, rost och gammal flisas måla. Skölj registreringsskylten och ställ det åt sidan för att torka.
2

Lay registreringsskylten ner på en presenning. Spraya över ansiktet av registreringsskylten med vit grundfärg. Låt det första lagret av primer torka och tillämpa en annan. Låt det andra skiktet helt torrt.
3

Skär form av bokstäver och siffror på din registreringsskylt till papper affischen styrelse kvadrater. Gör utskärningar så nära den verkliga storleken på dina siffror registreringsskylt som du kan.
4

Lay utskärningar till din registreringsskylt en efter en. Se till att de direkt linje med indrag på din registreringsskylt som utgör den ursprungliga siffror eller bokstäver. Tejpa dem på plats med vanliga kontor tejp. Sprayfärg siffran eller bokstaven på plats. Applicera två lager och låter varje lager torka ordentligt innan du börjar på nästa. Ta bort schablonen och gå vidare till nästa. Ställ registreringsskylten åt sidan för att torka ordentligt.
5

bygga en liten bro för att vila armen på när du borstar de finare detaljerna till din registreringsskylt. Placera två små träklossar på vardera sidan av toppen och botten av din registreringsskylt. Skruva en tjock planka av trä på varje block. Vila armen på den provisoriska bron och se om det är möjligt att stödja vikten av din arm.
6

måla över bokstäverna i namnet på den stat med en fin pensel. Vila armen på din provisoriska bron och måla bokstäverna långsamt. Stick till den ursprungliga kontur så mycket som möjligt. Använd en stark högblank färg som fäster ordentligt på primer på registreringsskylten. Ställ plåten åt sidan för att torka innan lägga ett lager klarlack finish. Installera det på din bil när den torkar helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93652.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.