Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur du köper Volkswagen Bus Delar

Bara titta på en Volkswagen buss transporterar dig tillbaka till en enklare tid där det fanns ett samband mellan ägaren och den öppna vägen. Men om du äger denna vintage bil, vet du originaldelar är inte lätt att komma med. Här är några tips för att hitta dem. Instruktioner
1

Kolla in webbplatser som vw-delar-direct.com eller buss-boys.com bland annat för att hitta dina eftermarknaden delar. Innan du beställer, tala med en mäklare för att bekräfta din beställning via telefon. Delarna är så gamla och specifika beroende på år, du vill vara säker på att du köper rätt sak.
2

Gå till din lokala skroten och skrot för delar. Junk varven har en hel sida verksamhet som handlar om att sälja saker ur deras gård. De lager bilar som de kommit i. Gå till skroten och se om de har några Volkswagen bussar i lager för de delar du behöver.
3

Gå en Volkswagen Bus klubb. Det finns folkabuss klubbar i Arizona, Colorado och andra stater över hela landet. De är lätta att gå med och du hittar en hel gemenskap av entusiaster som redan äger VW bussar. Du kan fråga dem om de har reservdelar, eller kanske en hel extra buss. De anslutningar du gör kommer att hjälpa peka dig i rätt riktning.
4

Scan auktion webbplatser som ebay.com och andra. Besök fordonsindustrin avsnittet på eBay, där du kan köpa och sälja delar. Volkswagen har en enorm närvaro på platsen, eftersom det finns så många entusiaster.
5

Lägg ut en annons på Craigslist eller andra webbplatser gemenskap webben. Låt säljarna komma till dig genom att publicera de delar som du behöver för att få din Volkswagen Bus igång. Folk letar alltid efter att sälja reservdelar på dessa webbplatser, så kanske de hittar dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93618.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.