Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur hitta Vintage motorcykel kläder

Vintage motorcykel kläder är kul att äga och bära. Om du är en motorcykel entusiast, kan ha vintage kläder att bära på dina turer, få dig att se unik och snygg, plus att det kommer att hjälpa dig att slå upp en konversation med andra motorcyklister! Så, hur ska man gå om att finna vintage motorcykel kläder? Följ denna förslag och du kan vara på god väg att ha en garderob full av vintage motorcykel kläder. Instruktioner
1

Look för varvet försäljning. Tro det eller ej det är stor vintage motorcykel kläder ibland. Till den person som säljer det, kan det vara bara en gammal skinnjacka eller väst. Till dig kan det vara en stor skatt.
2

Bläddra sparsamhet butiker och affärer sändningen. Många människor hänga på sina vintage kläder för år av sentimentala skäl. Sedan i en frenesi av rengöring de beslutar att låta det gå.
3

Stopp på loppmarknader, särskilt om du är ute på en utflykt på din motorcykel. De kör områdena loppmarknad är oftast snabba att påpeka något som du kanske gillar. Om du ser ut som en motorcyklist, kommer de att anta att du kan vara intresserad av och berätta eller visa dig precis där för att finna att snyggt gamla motorcykel jacka som de har haft i år.
4

Gå till motorcykel swap meets . Du kan även få på en e-postlista från de flesta av dem som kommer att berätta när de innehar ett. Prata med alla som har en monter och berätta vad du letar efter. Chansen finns, om de inte har det, kommer de vet någon som gör och kommer gärna ge dig information.
5

Fråga runt i din familj eller vänner. Du kanske blir förvånad över vad en äldre farbror eller farförälder har gömt i sin garderob. De skulle gärna passera sin älskade motorcykel kläder ner till dig, bara för att kunna se den får användas igen. Denna typ av vintage kläder är bra eftersom det kommer också att komma med familjens historia.
6

Bläddra webbsajter. Bara göra detta som en sista utväg, eftersom dessa vintage poster kommer att vara ganska dyra. Att hitta precis vad du vill ha på loppmarknader, möter swap och andra ställen pruta, är en mycket roligare och kommer att spara dig en bunt också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93633.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.