Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur du köper en Hillman Minx

Den Hillman Minx var en av de tyckte bäst brittiska bilar av pre-och efterkrigstiden. Den Rootes gruppen producerade Hillman Minx i olika modeller under en period som varade i nästan fyra decennier. Bilarna är allmänt tillgängliga idag, men om du funderar på att köpa finns det några saker du bör veta. Instruktioner
1

fokusera på den typ av Hillman Minx du vill köpa genom att bryta bilen in i pre-WWII-modeller, WWII modeller och post-WWII modeller. De pre-WWII-modeller är de mest antika i design och konstruktion, som modeller börjar med 1932 stål och avsluta med rymligare "Ny Minx" som var mer tillmötesgående för förare med en större stam och rundade kanter. Krigstida Minx modeller är enkla, medan de efterkrigs bilar är mer varierande i design och funktion.
2

Gå med Hillman postlistmedarbetare, som är en aktiv e-postlista som enbart ägnas åt diskussionen om Hillmans. Du kan ställa frågor om postlistmedarbetare, begära specifika modeller för försäljning och hitta bra mekaniker och reservdelar för alla Hillman du funderar på att köpa.
3

Kontrollera körsträcka på någon Hillman du är tanke eftersom många av Hillman Minx modellerna, särskilt senare modeller (från slutet av 1960 och 1970) var känd för sin förmåga att köra i all oändlighet. Du måste se till, så gott du kan, att avläsningen på vägmätaren är den ursprungliga behandlingen genom att först ha din mekaniker att undersöka bilen för att se om körsträcka nummer och slitage är konsekventa.
4 < p> Se till att bilen har eller kan passera utsläpp inspektioner om du planerar att köra Hillman Minx du köper. Vissa Hillman Minx bilar har varit byggs med avgassystem som kan passera utsläpp tester men de flesta har det inte. Så, ta avgassystemet och utsläpp rating hänsyn till när det blir dags att betala för bilen eftersom du kan sätta in en betydande summa pengar, även om bilen går jämnt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93634.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.