Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Återställa en 1927 Ford Model-T Runabout

Även om man tror att Henry Ford uppfann bilen och det löpande bandet, det gjorde han inte. Vad Ford gjorde var att ändra överkomliga priser på en bil för den genomsnittlige mannen. Med Fords fulländning av det löpande bandet, var bilar som produceras i ett prisvärt sätt. Mellan 1909 och 1927 Ford Motor Company byggt mer än 15 miljoner Modell-T bilar. En restaurerad Model-T kan vara så billig som $ 9.000. Instruktioner
1

forskning för att hitta det bästa sättet att spara pengar. Internet och motor tidningar nyheter hjälper dig att räkna ut hur många tusen du behöver.
2

Läs motor nyhetsmagasin och studera annonser för delar, verktyg, leverantörer och klubbar för 1927 Ford Model- T Runabout som du vill återställa.
3

Hitta en plats stor nog för Model-T som kommer att hålla verktyg, reservdelar och ändå ha tillräckligt med utrymme för mer än en mekaniker vid en tidpunkt .
4

Sök efter ett gott skick 2-bay garage - du vill kunna arbeta på restaurering i alla typer av väder
5

Läs om. bilar - sin kropp, motor, hjul och suspensioner. Restaurering av en äldre bil är lättare än de reparationer på nyare bilar
6

Utarbeta en plan för återställande av din modell-T -. Dela upp projektet i underenheter
. 7

Exhale - tycker inte om restaurering projektet som helhet bilprojekt - du kommer att skrämma dig Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93625.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.