Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Återställa en 1922 Ford Model-T

Den kanadensiska Ford Motor Company grundades 1904 i Wakefield, Ontario. Ford USA överförde patent och sälja rättigheter till det kanadensiska företaget som gör det möjligt att tillverka och sälja Ford-produkter i Kanada och det brittiska imperiet. Som ett resultat av denna expansion, kan T-Ford bilar hittas över hela världen. År 1913 började Ford Kanada gjutning egna motorblock. Instruktioner
1

Bestäm restaurering områden du vill arbeta på direkt-dörrar, toppar och fönster är en omedelbar kosmetisk fix. Eftersom en klassisk bil i ruffen varierar i pris från ett par tusen till tiotusentals, är det viktigt att leta efter det bästa erbjudandet.
2

Välj en dörr stil-ett center dörren har två dörrar som öppnas i det bakre facket-common i 1922 Ford Model-T.
3

Besluta om en sufflett för Model-t-de 1922 och 1923 versionerna är mycket lika .
4

Kontrollera glaset i fönstren-säkerhetsnormer var annorlunda 1922. För att göra restaureringar realistisk, försöka återanvända eller hitta glas från den eran.
5

Klänning kroppen av bilen med reparerade stål krom eller köpa ny-om du kan använda stål krom från 1920-talet eran, kommer restaureringen vara av högre kvalitet.
6

generera så mycket intresse i restaureringsprojekt som möjligt-ju fler människor som är intresserade desto lättare blir det att värva hjälp.

7

Forskning på nätet och i motor nyhetsmagasin för information om var du hittar din klassiska bil och hur mycket det kommer att kosta. Kostnaden beror på området, tillstånd och märke på bilen-planen att spendera mellan $ 5.000 och $ 10.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93626.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.