Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Super Charger Specifikationer

Kompressorer öka kraften i bilens motor det billigaste möjliga sätt. Medan de flesta bilister inte behöver superchargers att ta sig igenom dagen, vissa bilister gillar helt enkelt att ha en hel del makt bakom sina motorer. Men kompressor kan också tjäna en praktisk funktion genom att hjälpa lastbilar bogsera fordon och andra tunga föremål. Även många bilar använder överladdaren för racing. Combustion

Kompressorn tvingar mer luft in i motorn. Med mer luft, ingriper med motorn i mer förbränning, vilket ökar kraften i motorn genom att ge motorn mer att bränna. Ju mindre laddningskompressorn, desto större makt att motorn genererar vid låga hastigheter.
Impeller

Centrifugal överladdare har fläkthjul som drivs direkt av motorer. Fläkthjulet har cirka 154.000 rpm och är utformad ungefär som en automatisk växellåda. Den centrifugal kompressor har inte mekaniska kontakter, såsom kugghjul och remmar, som gör sig av med behovet av lagren.
Banddrivsystemet

Bältet drivsystemet ansluter till vev och en fläkt sänder systemet remdrift. Bältet Drivsystemet har en axelände förbunden med vevaxeln. Bältet Systemet har aluminium VVS med rostfria klämmor. Avgiften luftrör är mindre än 12 inches lång. Bältet Drivsystemet har kopplingar gjorda av silikon.
Bränslesystem

kompressor bränslesystemet har en elektrisk pump och elektroniska kontroller. Eftersom det inte finns några öppningar i ledningar, kan trådarna motstå korrosion, höga temperaturer och andra miljöförhållanden. Kompressorn kan använda alla avgassystem, men kommer att uppnå maximal hästkrafter när du använder systemet lager avgaserna.
Oil System

oljesystem för kompressor är helt själv- innehöll. Oljan systemet har vanligtvis en låg olje varning och ett externt filter och behållare. En mikrostyrenhet kan ge en varningssignal när kompressor överhettas att förhindra skada på kompressor.
Montering

Kompressorn har ett valsämne och kör montering av aluminium och ansluter till befintliga bulthål. Fläkten drivs av en enskild batteri och batteriet kan monteras på något sätt eftersom batteriet har ingen syra att spilla. Ansluta till
Elsystem

Electric superchargers det elektriska systemet av bilen och ge extra effekt till bilens motor. Dessa kompressorer arbetar på en 12-volts likströmsmotor. Dessa kompressorer måste ha mycket goda trådar som fäster motorn;. Genomskinliga ledningar ofta kortslutning Addera Luftintag

Många elektriska kompressorer komma med en kall luftintaget , som hjälper motorn direkt kall luft mot insugningsröret. Att hålla motorn relativt svala också ökar motorns livslängd, eftersom värmen platser påfrestningen på motorns inre delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93360.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.