Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur Ford Mustang Motor Works

Ford Mustang har varit i produktion sedan 1964 och är fortfarande i produktion i dag . Berömd för sina sportiga utseende och extremt kraftfulla motor , är Mustang kvintessensen muskel bil . I hjärtat av Ford Mustang är antingen 3.7l V6 motor eller GT-versionen som ståtar med en 5.0L V8 och 402 hk . Grunderna

Bakom alla de imponerande siffror , det finns en viss vetenskap . Ford Mustang använder en förbränningsmotor. En förbränningsmotor behöver tre element för att fungera , bränsle , syre och gnista . Bränslet tillhandahålls genom bränslepumpen går syret i om luftintaget och gnistan kommer från tändstiften .
Driver bidrag

mängd bränsle pumpas in i motorn styrs av föraren utan att sätta sin fot på gaspedalen . Motorn kommer att hålla den mängd syre i förbrännings- mixen proportionerligt.
Expert Insight

åtta kolvarna komprimerar bränsle-och luftblandningen , som sedan antändas av tändstiften och orsakar en mini explosion. Energin i explosionen är vad som driver bilen . Energin överförs till drivaxeln även kamaxeln , och i slutändan är det som gör hjulen tur .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93383.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.