Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur fort går en 350 raketmotor Go ?

Den 350 raketmotor är en bilmotor som utvecklades av General Motors . Det är en V8-motor och infördes först 1949 . Det är också en förgasarmotorer , vilket innebär att det blandade luft och bränsle för att skapa inre förbränning . Hastighet

hastighet 350 raketmotor är beroende av många faktorer och genom åren har det funnits många varianter av motorn . Den motorstyrka kan vara allt från 60 till 325 med vridmoment varierar från 275 till 390 pund- fötter .
Förbättringar

nyare versioner av 350 raketmotor också använda en insprutningssystemet . Detta infördes först 1976 . Detta möjliggjorde en snabbare och smidigare motor reaktion och ytterligare förbättrat snabbheten av en utrustad bil .
Variationer

hastigheten på en 350 raketmotor beror på olika faktorer, såsom den faktiska bil i vilken motorn är installerad och även den specifika versionen av själva motorn . I 1976 års Cadillac Seville , som var den första att använda bränsleinsprutning , travade det kvartal mil i 18,7 sekunder vid 73,8 mph , enligt Edmunds hemsida .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93320.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.