Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Specifikationer av prestanda på Camaro SS

Sedan introduktionen i Chevrolet vecket 1967 har Camaro varit populär bland dem som har ett behov av snabbhet. Den nya femte generationens Camaro fortsätter i högpresterande tradition av denna muskel bil, och även lägger till några nya rynkor, inklusive en heads-up display i sin 2SS modell. 1SS och 2SS Performance Specs

Camaro Super Sport finns i 1SS och 2SS utföranden. Båda versionerna är utrustade med en 6,2-liters V-8. Denna konfiguration med en sexväxlad automatlåda ger 426 hästkrafter och 420 foot-pounds av vridmoment. Den mellanstora coupe väger 3,780 pounds och kan gå 0 till 60 5 sekunder. Som jämförelse, går basen Chevrolet Corvette, lättare än Camaro SS, från 0 till 60 på 4,5 sekunder.
2011 Camaro SS Convertible

också en del av den femte generation av Camaro kommer att vara ett konvertibelt modell: SS Cabriolet, som också kommer att ha en 6,2-liters V-8 med förmåga att producera 426 hästkrafter. Chevrolet kommer att erbjuda både en sexväxlad manuell transmission cabriolet och en sexstegad automatisk växellåda modell.

Neiman Marcus erbjuder en version av 2011 Camaro Cabriolet köpas via bolagets berömda julen katalog. Den Camaro kommer att säljas exklusivt genom katalogen som 2011 Neiman Marcus Edition Camaro cabriolet 2SS. Produktionen körning för Neiman Marcus upplagan är 100 med en katalog på $ 75.000. (Ref. 1) Addera ditt Interiör Prestanda

Camaro 2SS har en heads-up display (HUD) som gör att förarens ögon att vara fokuserad på väg. Displayen dyker upp på vindrutan, som visar hastighet och varvtal, och diverse annan information, såsom radiostationen spelas. Visas även på vindrutan är navigationsuppgifter. Höjden och ljusstyrka kan justeras med ägaren.

2011 Camaro SS med manuell växellåda kommer med launch control Addera Fler specifikationer. Denna funktion håller håller hjulet snurrar till ett minimum under 0-till-60 föreställningen börjar. Den 2011 SS är också utrustad med en prestanda-fjädring, komplett med ett konkurrenskraftigt läge för ägare som vill tävla i juridiska racing händelser. Den Camaro SS har 20-tumshjul och Pirelli PZero extremt högpresterande däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93166.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.