Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man läser en VIN på en 1968 Mustang

Den 1968 Ford Mustang är en populär samlare bil. Det är en två-dörrars bakhjulsdrift amerikansk muskelbil. Fordonets identifieringsnummer eller VIN, finns på 1968 Mustang anger staden ursprung, kaross, motortyp och antal bilen på fabrikens produktionslinje. Varje bilens VIN är unik, och således VIN används som en viktig identifieringsmarkör. Saker du behöver
1968 Mustang med en intakt VIN platta
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på VIN plattan på Mustang. Detta kan hittas inne i bilen på instrumentbrädan nära vindrutan på passagerarsidan.
2

Läs tecknen från vänster till höger, med början längst till vänster numret, som kommer att vara en "8. " Detta nummer anger det år då de Mustang tillverkades, vilket i detta fall är 1968.
3

Titta på andra tecknet, vilket kommer att vara en bokstav som anger läget för anläggningen i vilket bilen var samlad. Brevet kommer att bli ett "F" indikerar att bilen tillverkades i Dearborn, Michigan, ett "R" som indikerar att bilen tillverkades i San Jose, Kalifornien, eller ett "T" indikerar att bilen tillverkades i Metuchen, New Jersey.
4

titta på den tredje och fjärde siffrorna. Dessa siffror tyder på kroppen stil av Mustang. Den tredje siffran kommer att vara en "0." Den fjärde siffran kommer att vara antingen en "1", vilket indikerar att Mustang är en hardtop, en "2", vilket indikerar att Mustang är en fastback (vilket innebär den bakre delen av kroppen i bilen är krökt nedåt från taket till stötfångaren ), eller en "3", vilket indikerar att Mustang är en cabriolet. Dessa siffror visar också att var och en av dessa karossutformningar har två dörrar.
5

Titta på femte tecknet. Denna karaktär kommer att bli en bokstav som anger den aktuella motortypen. Bokstaven "T" betecknar en sexcylindrig motor, enligt TheClassicMustang.com, medan alla andra bokstäver utse den specifika modell av åtta-cylindrig motor, inklusive: A: en åtta-cylindrig motor med 289 kubiktum förskjutning och en fyra- FAT förgasare, C: en åtta-cylindrig motor med 289 kubiktum förskjutning och en två-FAT förgasare, K: en åtta-cylindrig motor med 289 kubiktum förskjutning och en högpresterande fyra-FAT förgasare, R: en åtta-cylindrig motor med 428 kubiktum förskjutning och en fyra-FAT förgasare, S: en åtta-cylindrig motor med 390 kubiktum förskjutning och en fyra-FAT förgasare, och T: en sexcylindrig motor med 200 kubiktum förskjutning och en en-FAT förgasare .
6

Titta på de sista sex siffrorna på VIN plattan. Dessa siffror anger det exakta antalet bilen i produktionslinjen vid fabriken. Detta nummer är unikt för varje bil vid varje anläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93018.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.