Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Återställa en 1967 Mustang Convertible

Över 44.000 Mustang konvertibler byggdes på 1967 års modell. Ny design och en större motor kom ut under detta modellår. Den 390 ci big block motor tillät Mustang att tävla mot den nya Chevrolet Camaro. Kroppen var 2 ½ inches bredare och två inches längre för 1967 års modell. Instrumentbrädan var stiliga med väl utbyggd, runda instrument. 1967 Mustang cabriolet är ett populärt verktyg för restaurering, eftersom delar är tillgängliga online via en rad olika källor. Instruktioner
återställa kroppens och Top
1

Sätt Mustang på en hiss och inspektera underredet. Mustangs är känsliga för rost och en svampliknande underrede innebär att din bil behöver omfattande metallslöjd reparation. Välj en del av kroppen för att påbörja arbetet. Demontera avsnitt, fotograferar varje steg för senare referens. Placera alla små delar i en container och markera behållare för senare referens när du sätter sektionen ihop.
2

bort all färg för att avslöja den nakna metallen. Ta bort all rost och reparera eventuella skador eller ersätta metall som behövs. Kontrollera att alla utbytta delar är specifika för 1967 års modell. Gul väder-strippning för dörrar och bagageluckan är ett exempel där färgerna varierar med årsmodell.
3

ihop den valda delen av kroppen och gå till nästa avsnitt. Upprepa alla steg för att återställa varje avsnitt tills hela kroppen har rivits och repareras. Addera Återställa Motor och interiör
4

Starta motorn och bestämma vilka delar kan behöva som ska repareras eller bytas ut. Gör reparationer efter behov. 1967 Mustangs var det första året för att använda den större motorn, så delar måste vara specifika för big block.
5

Inspektera toppen av Mustang för skador. Bestäm om toppen behöver bytas helt eller kan repareras. Byt gardinen med "bakrutan" eller den huvudsakliga övre delen eller både som behövs. Kontrollera att alla delar som används för att höja och sänka den övre arbete. Byt ut eller reparera vid behov.
6

Inspektera insidan av Mustang för skador på säten, instrument eller andra utsatta ytor. Byt ut eller reparera efter behov. Välj ett av de sju färgerna lämpliga till 1967 års modell för att göra restaureringen så korrekt som möjligt. Rengör hela inredningen när du är klar.
7

Välj ett av de 19 exteriöra färger som används i 1967 års modell. Måla utsidan på en väl ventilerad plats och använder all säkerhetsutrustning som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91274.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.