Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar Dörr högtalare på en 1968 Mustang

Byta blåsta högtalare i din 1968 Ford Mustang är en bris. Även om din bil är i original, orört skick, kan det fortfarande vara svårt att lyssna på TENN, låg kvalitet högtalare när du kan byta ut dem själv på ett minimum av kostnad. Högtalarna som var fabriken utrustning på 1968 Ford Mustang var papper-kon stil, och benägna att inte bara att riva, men mögel och vattenskador, liksom. Korrekt pricken till någon Mustang restaurering projektet är en ny uppsättning av dörr högtalare. Saker du behöver
1/4-tums enhet socket uppsättning
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta Mustang s armstödet med hjälp av socket set att skruva isär två skruvar på undersidan. Ta bort fönster veven genom att placera skruven i veven arm och skruva bort den. Du kommer inte att behöva ta bort den helt för fönstret veva att glida av. Ta dörrhandtaget nästa genom att ta bort de två skruvarna på undersidan av varje sida av handtaget.
2

bort spegeln fjärr växla bostäder genom att vrida höljet tills den glider ut. Slip en platt skruvmejsel mellan det inre dörrpanel och dörren, och försiktigt bända kåpa ut.
3

Unbolt befintliga dörren högtalaren från åtkomsthålet det är installerat i, sedan ta bort tråd kontakterna från baksidan av högtalaren bostäder. Skjut in anslutningarna på den nya högtalaren.
4

Installera den nya högtalaren med bultar den till ramen på dörren på samma sätt som den gamla högtalaren var monterad. Innan återmontering dörrpanelen, slå på stereon för att kontrollera om skrammel eller surrande ljud från högtalaren eller dörren.
5

tillbaka dörren trim i motsatt ordning som den togs bort.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91059.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.