Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Idéer för evenemang bilutställning

Bil entusiaster är stolta över sitt fordon och det visar genom hårt arbete och tid att förbättra dem. Car Show händelser är ett utmärkt sätt att visa upp den passion och arbete, låta allmänheten att se en rad unika bilar, och uppskattar tanken och kreativitet tas i varje fordon för att göra det en fantastisk bit av maskiner. Organisera en parad av bilar

Klassiska bilar är de vanligaste komponenterna i en bil show. Organisera en parad av klassiska bilar ner en stor genomfartsled i din stad. Även om detta kan kräva en hel del planering och arbete med lokala tjänstemän, kommer händelsen i sig vara inget annat än imponerande.

Plan för paraden att sluta på en stor, tom parkeringsplats, där förfriskningar, levande musik och en möjlighet för allmänheten att se varje bil finns tillgänglig. Enligt de Hot Rods och Classics hemsida, tillägger tidstypisk musik atmosfär till evenemanget.

Låt en och en halv till två, parkeringsplatser per fordon att ta hänsyn till många deltagare vandrade runt varje bil. Har bilägare å besvara frågor om återställningen. Du kanske till och med kunna få paraden sponsras av en lokal auto klubb, för att kompensera en del av kostnaderna för evenemanget.
Laget upp med museum

Några städer har redan bil museer, så det skulle vara det mest naturliga partnerskap. Men så länge utrymmet är tillräckligt stort, skulle ett museum för vetenskap, teknologi och industri fungerar, liksom.

Använd bilen visar att dubblera som ett museum utställning, centrerad kring ett tema av bilar. Gör en klassisk bilar tema, eller en framtida bilar tema.

Eftersom så många människor går till stora ansträngningar för att anpassa sina fordon, kunde utställningen fokuserar på unika åkattraktioner, och innehålla intressanta måla jobb, extrema uppgraderingar och mer. Placera bilar både i och utanför museet och värd en stor fest för att sparka igång bilen show /utställning.
Välgörenhetsauktion

Vänd en genomsnittlig bil visar i en välgörenhetsgala. Fråga ett dussin (eller fler) unika bilägare att tillåta allmänheten att betala för en biljett för att ta en åktur för en viss mängd miles.

Speciellt när det kommer till klassiska bilar, många människor är nyfikna på att vet hur det känns faktiskt som att rida runt i en 1958 Thunderbird eller en 1969 MG. Muskelbilar, lurat ut lastbilar och även high-end lyxbilar skulle allt vara bra tillägg till denna typ av show. Dessutom höjde pengarna skulle gå till en lokal välgörenhetsorganisation, vrida denna genomsnittliga bilmässan i en goodwill gemenskap händelse. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100358.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.