Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Internationella bilmässan Rules

The International Show Car Association (ISCA) är den myndighet som bestämmer reglerna, klassifikationer och policies som används av utställare i hela landet. ISCA producerar inte visar men i stället ger ett styrande organ för att säkerställa rättvisa och marknaden främjande. ISCA etablerades nästan 50 år sedan med en stolt medlemskap i bilentusiaster och utställare. Utseende

Alla utställare och fordon är på displayen, som sådan, är utställare förväntas upprätthålla ett snyggt och rent utseende. Utställare är förbjudet att ligga på fordon och i utställningen området.
Farliga

Utställarna är inte tillåtet att ha alkoholhaltiga drycker i utställningen områden, detta anses vara en kränkning och kan medföra utställaren i diskvalificering. Farliga, okontrollerbara eller stötande djur är inte förbjudna i arenan under show timmar. Utställare som kör med vårdslöst beteende eller producera överdrivet, onödigt buller kommer inte att tolereras.
Visar

Utställare är skyldig att presentera sina fordon och visar på god smak och utan obscena eller suggestiva material. Utställare bör tänka på elektriska krav på sina skärmar, arenor är begränsade till 110-volt. En tre-wire-systemet skall användas uppfyller samtliga byggnad krav, inklusive "GFI" enheter. Display enheter är att vara i 10 av 10 enheter med någonting större än 20 vid 20. Bildskärmar måste slutföras och att ställa upp för öppnandet av showen och kan inte tas isär före slutet av showen. Alla utställare måste ge sina egna rep och stolpar. "Till Salu" visade tecken måste uppfylla godkännande av seriens producent.
Entry

Alla bidrag måste vara på mässan minst tre timmar innan du öppnar att vara berättigad till konkurrens. Sponsring arrangemang är föremål för restriktioner och krav som anges av ISCA.
Logi

Utställare är inte tillåtet att "slå läger" i husbilar, släpvagnar, eller Husbilar utan förhandstillstånd. Varje utställare som försummar att betala hans hotell /motell räkningar eller som vägrar att betala skadestånd till dessa rum kommer att förbjudas från framtida Isca händelser. Utställare
resor |

kan erhålla kilometerersättning ersättning från ISCA om han har rest mer än 150 miles ett sätt att delta i showen. Respengar beräknas genom att definiera avståndet mellan utställaren hemadress och placeringen av showen, verifierad av AAA eller CAA diagram. Travel pengar måste begäras före föreställningens slut annars är förverkad. International Show Car Association Addera Ansvarsfriskrivning

, dess tjänstemän, visar producenter, ordförande shower och show personal är inte ansvarigt för stöld eller skada på fordon eller artiklar display.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100357.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.