Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Idéer på att organisera en bil Show

Miljontals människor delta och njuta bilen visar varje år. Bil klubbar, ideella organisationer och även städer sätta dem på. Vissa är små händelser som är anpassade till en viss grupp, och andra är enorma hela dagen angelägenheter. Allmänna tips om Organisera

organisera och planera ditt evenemang minst sex till nio månader i show advance.Check bilannonserna i ditt område för att se till att det datum du väljer inte redan bokat för en show.Make att du har tillräckligt med personal eller volontärer för att täcka alla aspekter din show, från planering och organisering för redovisning och ren up.Set upp kalkylblad för att hålla koll på företag och kallas bil klubbar, bås hyrde, och uppgifter som behövs i förväg och dagen för den show.Check med stad och län tjänstemän så att du förstår alla lokala händelser föreskrifter och få någon behövde permits.Choose din plats noggrant. Retail köpcentrum är bra ställen att hålla utställningar, men du kommer att behöva underteckna ett kontrakt, förmodligen hyra en egen säkerhetspersonal eller betala sina folk extra och köpa insurance.Plan hyror av bord, stolar och bås långt före time.Arrange för andra tillbehör du behöver såsom soptunnor, portabla toaletter, koner trafik, skyltar, förlängningssladdar, gul tejp för att markera områden och T-shirts för anställda, volontärer och priser judges.Check för biljetter till Raffles.


Aktiviteter

Hyra uppblåsbara moonwalks, hus studsar och diabilder för barn. Ha ansiktsmålning och hantverk att göra bås för att hålla barnen entertained.Get lokala medicinska företag eller ideella organisationer för att hyra eller registrera dig för bås med aktiviteter såsom medicinsk screening för högt blodtryck, diabetes och hudcancer. Kontrollera med din hälsodepartementet att se till att din stad tillåter this.Call lokala företag att donera priser, mat och även cykling eller paddling certifikat för ett lotteri. Kontrollera med de lokala myndigheterna för att se till att du kan hålla ett lotteri.
Reklam

planerar att använda traditionell media, vänner och familj, och webbsajter för att annonsera din bil show. Vissa tidningar kör bil visa listor gratis. Om din show är en ideell organisation eller du planerar att bidra med en del av intäkterna till en, kommer många lokala radiostationer vädra din information utan charge.Print tusentals flygblad och be vänner eller familj för att distribuera dem på köpcentra, restauranger och livsmedelsbutiker butiker i området för din show.Make användning av webbsajter som carshownews.com och carshownationals.com, som erbjuder gratis listor för bilen visar. Craigslist.org erbjuder också gratis reklam, och du kan rekrytera volontärer, anställda, leverantörer mat och modeller there.Contact bil och klubbar motorcykel i ditt område. De kommer till din show om du planerar det i god tid, och de kommer att marknadsföra det gratis på sina webbplatser och vid sina möten.
Mat och Dryck

Kontakta lokala restauranger för matbooths. Många nationella kedjan snabbmatsrestauranger delta i bilen visar. Ring lokala soda pop och vatten distributörer att hyra bås. Många små koncession ägare tycker om att gå till lokala mötesplatser för att sälja sina varor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100352.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.