Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur man vinner Car Show

Bil visar är ett populärt forum för bilentusiaster som gillar att visa upp sin "stolthet och glädje". Bilen visar har utvecklats från visning av historiska bilar från 1950 och 1960 som folk har återställts till sitt ursprungliga utseende. Dagens bil visar också tillgodose bilfantaster med intresse för nyare modeller och de är ett roligt sätt att träffa andra människor som delar ditt intresse för bilar. Du kan vinna en bil show om du vidta rätt åtgärder för att göra din bil till en pristagare. Instruktioner
Rengör din bil
1

Städa och dammsuga insidan av din bil. Ta bort eventuellt skräp och skräp från bilen och bål. Ta ut golvmattor, vakuum dem och ställ dem åt sidan. Dammsug resten av inredningen, inklusive brädorna och säten. Placera golvmattor tillbaka i bilen efter dammsugning.
2

Rengör under huven. Detta är en nödvändighet om du planerar att lämna huven öppen under bilmässan. Många deltagare vid bilen visar att titta under huven på din bil. Se till att den är ren och fri från så mycket fett som möjligt. Detta kan vara en av de mest tidskrävande delarna av din reningsprocess. Addera 3

Rengör hjulhusen på din bil. Rengör underredet så mycket du kan. Beroende på vilken typ av bil visar du delta, kommer domarna att titta på dessa områden, och ibland mycket noggrant. Detta kommer också att vara en mycket tidskrävande uppgift.
4

Tvätta bilen dagen innan eller samma dag som bilen visar. Du kan ta den till en biltvätt för att ta bort det mesta av smutsen. Var medveten om att vissa biltvättar kan vara grov så välj med omsorg om du väljer att använda en. Du kan också tvätta bilen själv. Använd en tvål som är gjord speciellt för bilar. Se till att rengöra insidan av bilens dörrar. Om du har chrome fälgar på din bil, använda en speciell krom renare /polermaskin. Detta kommer att avsevärt förbättra utseendet på dina fälgar och hela bilen.
5

Rengör insidan av bilen. Du kan använda polering våtservetter, såsom Armor All, för att göra din instrumentpanel glans. Rengör alla dina fönster, ta bort smuts och fingeravtryck. Se till att du rengör ränder samt. Om din bil visas i direkt solljus, kommer streck och andra märken vara mycket synliga.
Day Of
6

Kom tidigt till bilmässan. Detta kommer att bidra till att säkerställa att du får en bra plats att parkera bilen. En plats nära döma monter är perfekt. Du bör också ta extra tid på detaljer bilen igen och rengör eventuellt skräp det ihållande från resor. Registrera din bil i bilen showen så fort du kan så att du inte glömmer att göra det.
7

Slutför slutstädning innan domarna inspektera bilen. Om du fortfarande sätta på sista handen, kan det störa bedömningsprocessen.
8

Var beredd på domarnas kontroll. Vara entusiastisk när de besöker och svara på eventuella frågor de har. Vara kunnig om din bil, om de inte förstår något om din bil, kommer ditt svar underlätta deras beslutsfattande. Nyckeln till att vinna en bil show är att uppmärksamma detaljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100360.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.