Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Classic Car Shows i Fresno, Kalifornien

Den stil och karaktär av den klassiska bilen alltid drar till sig uppmärksamhet. Kör på vägen, är det svårt att bortse från en glänsande krom-trimmade skönhet när den passerar genom. Den Fresno området finns några stora klassiska bil visar för den gamla bilen älskare. Oavsett om du är intresserad av en liten show på en parkeringsplats eller en show av enorma proportioner, har området Fresno något att erbjuda. Polk Elementary Car Show

Polk Elementary har en årlig bilutställning på våren, som är sponsrad av PTA. Denna show är både klassiska och anpassade bilar och kostar $ 25 till in din bil. Om du i förväg registrera din bil, får du en gratis t-shirt och streck plack. Eleverna får i gratis tillsammans med sina familjer. Tillsammans med showen, det finns spel för barnen att spela och livsmedel bås. Underhållningen inkluderar en talangjakt och levande musik. Alla intäkter från denna bilutställning gå mot skolans förbättring fond för att hjälpa dem att köpa nödvändig utrustning och förnödenheter.

Polk Elementary School

2195 N. Polk

Fresno, CA 93722

559-274-9780
Belmont Concours d'Eleganza

Varje juni Belmont Country Club i Fresno värd för Belmont Concours d "Eleganza . Evenemanget börjar på en lördag eftermiddag. Alla deltagare möts vid Fig Garden Village för att visa upp sina fordon för allmänheten. Sedan förarna ta sina fordon över till Belmont Country Club där de träffas för Gala Dinner Party. Denna galamiddag reserveras för nya aktörer, sponsorer och utvalda gäster. Partiet innehåller en modevisning, levande musik och en tyst auktion. Medlen från den tysta auktionen går till Terrys hus, ett hem för familjerna av patienter som vistas på gemenskapsnivå Medical Center. Terrys Huset erbjuder en möjlighet för familjer att njuta av en måltid, en dusch och en säng. På söndag, är showen öppen för allmänheten, är bilarna bedöms och troféer presenteras.

Belmont Country Club &

8253 E. Belmont Ave

Fresno, CA 93727

559-251-5078
Blackie Gejeian s Fresno Autorama

Detta är en årlig 3-dagars evenemanget hölls på Fresno Convention Center. I över 50 år har Blackie Gejeian satt ihop en fantastisk show av klassiska visa bilar, hot rods och anpassade fordon. Detta är en stor show, stretching ut över 77.000 kvadratmeter. Gejeian handplockar varje bilarna i att delta i showerna. bilar väljs från hela USA. Eftersom endast de som bjudits in av Gejeian kan delta bara de finaste bilarna hamnar på Autorama. Hans show uppmärksammar särskilt anpassade bil designers och betecknar en som "Builder of the Year." Detta är en fantastisk show för någon bil älskare att njuta. Ta med hela familjen ut för en dag av roliga och spännande.

Fresno Convention Center

700 'M' Street

Fresno, CA 93721

559-445-8200

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100392.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.