Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Show Idéer

Om du är en bil entusiast, är din idé om en perfekt helg att spendera den på en bilutställning. Bilägare från alla delar av landet sammanstrålar i ett område och stolt visa kulmen på vad, i många fall, har varit år av svåra restaureringsarbete. Vissa bilen visar är baserade på specifika teman som gör att bilägare och entusiaster möjlighet att jämföra anteckningar. Klassiska Bilar Till Salu

återställde bilar från 1950 och 1960 är ofta kallas klassiker. Håll en klassisk bil show med en 1950-tema. Feature bilar från den tiden, och ta ut en reducerad entréavgift till dem som kommer klädda i '1950s skrud. Servera mat "stil bil hop" genom att skapa områden där koncessioner arbetare på rullskridskor föra hamburgare och pommes frites till biblioteksanvändarnas bilar. Hyr ett band som spelar musik av tidsperioden.
Muskelbilar

muskelbil var kung i mitten av 1960 till mitten av 1970-talet på grund av överflödet av högpresterande fordon med stora, starka motorer. Om rättsliga och genomförbart, håller en muskel bil dragracing turnering /bilutställning på en dra remsan. Dela ut priser till tävlingen vinnarna och även för de mest attraktiva och mest högljudda fordon.
Specifik Märke /Modell

bilen visar ofta hålls för särskilda typer av bilar, såsom Korvetter eller Mustangs. Håll en bil show med en fordonstyp som du väljer, med den enda bestämmelse är att fordonet har tillverkats i minst 10 år. En panel av domare kan sedan välja den snyggaste modell för varje tillverkningsår.
Utländska Bilar Till Salu

Stage en bil show som är begränsad till utländska fordon. Ytterligare definiera ditt tema genom att bara tillåtna bilar från vissa länder som har tillverkats under en viss tidsperiod. Servera maten i samband med dessa länder och organisera showen så att varje land har sitt eget område, med de bilar som visas på modell och år.
Övrigt Fordon Till Salu

Car show idéer inte nödvändigtvis måste begränsas till privata personbilar. Andra möjligheter inkluderar återställa bussar, taxibilar, kryssare polisen, ambulanser och även begravningsbilar. Du kan också ge sig in i världen av sällsynta bilar som hade en kort period av produktionen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100361.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.