Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lokala Car Show i Dallas,

Texas Om du bor i Dallas området och anser dig en bil entusiast kommer du bli glad att veta att det finns flera bil visar hålls lokalt. Oavsett om du är ett fan av klassiska bilar från 50-talet eller mer intresserade av muskel bilar i dag, det finns en show tillägnad dina intressen. Dallas Auto Show

ligger på Dallas Convention Center, är den årliga Dallas Auto Show en möjlighet för bilentusiaster att se den senaste designen och idéer från deras favorit biltillverkare. Showen innehåller både handlare och allmänheten med tillgång till en mängd olika fordon och med chansen att träffa människorna bakom bilarna. Samt fordon utställningar, det finns också står där konsumenterna kan köpa modeller av deras favorit bilar, tillbehör bil och även miljövänliga produkter. De miljövänliga leverantörer är ett nytt tillskott till showen och har lagts till som Dallas Auto Show arrangörerna titta på hur de kan kompensera för sina koldioxidutsläpp och hjälpa miljön. Konventionen löper under fyra dagar i april varje år och har i genomsnitt 30 biltillverkare uppvisar.

Dallas Auto Show

2777 Market Center

Suite 935
< p> Dallas TX 75207

(214) 637 0531

dallasautoshow.org
Motorama

Motorama är en show tillägnad att ställa ut den finaste samlingen av North Texas bil föreningens fordon. Allt från klassiska 50-tals Chevy konvertibler till Ford-bilar från 30-talet finns utställda här och showen är en riktig höjdare för klassisk bil entusiaster i alla åldrar. Många av fordonen är utställda av regionala auto klubbar såsom Dallas Area Classic Chevys Club och alla fordon har återställts till sitt ursprungliga showroom skick. Evenemanget äger rum under loppet av tre dagar varje år i februari och hålls på Amon Carter Exhibit Hall i Fort Worth-området. Organiserat av Texas Show Car Association showen är ett måste för alla som längtar efter den gyllene eran av bilen.

Motorama

Amon Carter Exhibit Hall

Will Rogers Memorial Center

Fort Worth TX 76107

(972) 226 1315

txshowcar.com
97.9 The Beat Custom Car Show

Denna show började för sex år sedan och är still going strong. En årlig endags evenemang i augusti på Dallas Convention Center, är showen en del bilutställning, en del tillsammans med en line-up av rap stjärnor tar till scenen. I utställningshallen finns ett utbud av anpassade bilar på display, med allt från besynnerliga grafik till hydrauliska hissar. Företag får in på handlingen med erkända logotyper dekorera ett antal av bilarna. På kvällen massorna flockas för att titta på några av dagens största rap stjärnor utför. Detta är en stor show för alla som är intresserade egna bilar eller som är fan av hip-hop musik. Organiserat av radiostationen, The Beat, är detta en stor gemenskap show som lockar tusentals människor varje sommar.

97.9 The Beat Custom Car Show

13331 Preston Road

Dallas, TX 75240

(972) 331 5400

thebeatdfw.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100396.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.