Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Dodge Charger Specifikationer

John och Horace Dodge började Dodge Brothers Motor Vehicle Company 1914. Den Chrysler Corporation köpte företaget 1928 och har ägt Dodge namnet sedan dess. Muscle Car Club rapporterar Dodge Charger linje skapades 1966 som svar på fastback modefluga startade av Mustang och Barracuda. Produktsortimentet tilläts dö i 1978, men Dodge tillbaka laddaren till produktion under 2005. 2010 års modell sport en rad imponerande tekniska specifikationer. Motorer

Charger linje byggt sitt namn på kraftfulla motorer, och 2010 års version inte svika. De Auto Truck Leksaker hemsida rapporterar att de bas-och SXT modeller av laddare funktionen Chryslers 3,5-liters V6-motor, och RT versionen använder en 5,7-liters Hemi V8. Den SRT-8-modellen är utrustad med 6,1-liters Hemi V8, som ståtar med en rejäl 425 hästkrafter som gör bilen ännu mer kraftfull än Chargers av 1970-talet muskel-bil eran.
Gas körsträcka

Nackdelen med de kraftfulla V6-och-up motorer som Dodge Charger använder är en motsvarande nedgång i gas körsträcka. Auto USA hemsida rapporterar basen versionen av bilen klockar in med en anständig 18 mpg vid stadskörning och 26 mpg på landsväg. Men när du kommer till SRT-8 och dess 6,1-liters Hemi, du kommer bara att få 13 mpg i staden och 19 mpg på landsväg.
Alternativ

Även bakhjulsdrift är standard 2010 Charger drivlinan alternativet, rapporterar Left Lane News RT och SXT modeller finns med fyrhjulsdrift, som är överlägsen i låg-dragkraft situationer. 2010 års Charger är en stor bil och bara stödjer däck storlekarna 17, 18 och 20 tum. Bose akustiska system, SIRIUS-radio och belysta mugghållare finns också tillgängliga.
Transmissioner

Alla 2010 Dodge Chargers är utrustade med en automatisk överväxel. Basen och SXT versioner sport en grundläggande fyrväxlad växellåda, och RT och SRT-8 versioner skryta med en mer robust femväxlad växellåda att gå med sina V8-motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79970.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.