Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Grand Prix Skillnader i Base & GT

När du köper en ny eller begagnad bil, är det viktigt att förstå att det finns skillnader inom varje specifik modell. Den Pontiac Grand Prix är en fyrdörrars sedanmodell som slutat tillverka den GT trim under 2007. Även om detta är fallet, när man köper en begagnad Pontiac Grand Prix, det finns skillnader att tänka på mellan basen och GT trim. Grunderna och Powertrain Skillnader

tillverkarens föreslagna priset (MSRP) i basmodellen är $ 21.815, medan MSRP av GT trim modellen är $ 24.735. Även om båda är 3,8 L, V-6 motor, producerar basen trim 200 hästkrafter medan GT trim sparkar upp ett snäpp till 260 hästkrafter. Basen trim bränsleekonomi rating i staden, på 20 miles per gallon (mpg), något överträffar 19 mpg för GT. Likaså motorvägen betyg är 30 mpg och 28 mpg, respektive. Axeln förhållande för basmodellen är 3,05, 2,93 på GT.
Interiör och Skillnader Convenience

Främre och bakre läslampor, en mini overhead lagring konsol, en lastnät, radio styrspakarna hjul, en voltmeter mätare, kompass, yttertemperaturen, färddator och en läder eller metall look för ratten materialet är alla standard med GT modellen. Alla dessa funktioner finns alternativ som kan väljas för basmodellen.
Vikt och Skillnader Exteriör

Basen trim modellen är något ljusare än GT modell med en tjänstevikt på 3,477 pounds jämfört med 3,484 pounds. Avgassystemet är rostfritt stål på båda modellerna, men GT-modellen har en polerad ändrör finish. Drivlina antispinnsystem är tillgänglig för basmodellen samt en fyrhjulig låsningsfria bromssystem (ABS), men dessa är separata för-köpoptioner på basen, drivlinan och ABS är standard med GT modellen. Basen trim har 16-tums lättmetallfälgar och har läder som tillval för växelspaksknoppen, medan GT-modellen har 17-tums hjul och levereras med en läder Växelspaksknopp standard.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80094.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.