Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

2009 Hyundai Tucson Colors

Hyundai Tucson 2009 har en nydesignad front grill , och en omdesignad bakluckan . Den har även nya konstruktioner lättmetallfälg . 2009 Tucson har en Kelley Blue Book värde $ 19,250 och finns i sju olika exteriöra färger och två invändiga färgval . Interiör färger

Normalt biltillverkaren kommer att ha en god uppfattning om hur många bilar att producera med en viss nyans . Den yttre färgen oftast avgör vad färg på insidan kommer att bli . Träkol , som Hyundai kallar Mörk Titanium Gray , är den mest populära exteriör färg för '09 . Den Tucson interiören finns i två färger , beige och grått . Platserna är läder med extra komfort för att värmas .
Exteriörfärger

'09 Hyundai Tucson finns i sju exteriöra färger . Mesa Röd , Desert Sage , som råkar vara en ljusare nyans av grått och mörk Titanium Gray . Denna färg kan också beskrivas som träkol . En annan yttre färgval är Nautical Blue , vilket är en mörkare nyans av ocean blue . Den Tucson exteriör kommer också i Platina , Obsidian Black och Alpine Frost , som är en blandning mellan Nautical Blå och Platinum .
Garanti

Varje 2009 Hyundai Tucson kommer med en sjuårig obegränsad mil rost garanti . Den grundläggande fordonets garanti är fem år och 60.000 mil. En garanti på 10 år , kommer 100.000 miles standard på bilens drivlina . Vägassistans är också tillgänglig med Tucson i fem år med obegränsad miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80188.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.