Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Inrikes Vs. Utländska bilar

Skillnader mellan inhemska tillverkade och importerade bilar har länge varit dokumenterats med några belägg för att utländska byggda bilar är bättre byggda än amerikanska fordon. Mycket har förändrats, inklusive vad som definierar inhemska och utländska bilar. Historia

inhemska bilar har traditionellt beskrivits som dessa bilar byggda av General Motors, Ford och Chrysler, biltillverkare vars globala huvudkontor ligger i Michigan. Utländska bilar inkluderat alla modeller tillverkade bortom gränserna för USA utom Kanada.
Inrikes

GM, Ford och Chrysler inte längre representerar den inhemska marknaden uteslutande. Ett antal utländska tillverkare har monteringsfabriker i USA inklusive Honda, Toyota, Nissan, Hyundai, Kia, Mercedes och BMW.
Utländsk

Inrikes tillverkare importera ibland bilar från utlandsägda fabriker och sälja dem i USA. Den Buick Regal är byggt i Tyskland, är Ford Fiesta byggts i Mexico Ford Transit Connect är från Turkiet, som av 2010.
Kvalitet

Amerikanska tillverkare har länge bogserad sina utländska konkurrenter i kvalitet, men en Associated Press opinionsundersökning som gjordes mars 2010 visade att köparen uppfattningen har bytt till amerikanska bilföretag. Trettioåtta procent sade att amerikanska bilar är bättre, medan 33 procent sade att asiatiska bilar är bättre.
Fun Fact

Toyota Camry har varit den mest sålda bilen i Amerika många år sedan 2000 och är byggd i Amerika av en utländsk biltillverkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79875.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.