Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad är skillnaden mellan en Ford Focus SE och en Ford Focus SES?

År 2000 introducerade Ford Focus som en nybörjar bil till sina världsmarknaderna. Vid den tiden var det samma bil finns både i Europa och i USA. För att tillfredsställa europeiska kunder, hade bilen mycket lyhörda hantering och styrning. Även om fokus är inte längre samma vård i hela världen, är det fortfarande ett av de mest populära nybörjar bilar på marknaden. År 2011, både Ford Focus SE och Focus SES modellerna finns både som en fyra-dörrars sedan och tvådörrars coupé. Det finns dock betydande skillnader mellan de två trimspacklingar. Motor och Suspension

Båda bilarna levereras som standard med 2,0-liters Duratec I-4-motor och 5-växlad manuell växellåda. Det finns en tillgänglig 4-växlad automatlåda som tillval, men det finns ingen annan motor som erbjuds för både bilar. Det är i suspension där skillnaderna mellan SE och SES start att visa. SE levereras som standard med främre krängningshämmare, europeisk-inspirerad fjädring och Fords AdvanceTrac antisladdsystem. SES är sportigare, med främre och bakre krängningshämmare, prestanda-fjädring och AdvanceTrac stabilitetskontroll.
Cockpit Skillnader

Standard invändig utrustning för SE innehåller ett svart och vitt kombiinstrument, en vinyl tilt ratt, och en manuell spegel. Alternativ för SE inkluderar en läderklädd ratt, farthållare och en automatisk avbländning spegel. SES, men levereras som standard med metalliska instrumentpaneler, prestanda Kombiinstrument med ljusa ringar, omgivande ljus, läderklädda tilt ratt, farthållare och en automatisk avbländning spegel. Det är en makt moon-tak och skugga tillgängliga alternativet.
Underhållning och Seats

Både SE och SES är utrustade med Sirius Satellite Radio och säten trasa . För SE är Fords SYNC-system finns som tillval. SES har SYNC som standard, med en premie ljudsystem som tillval. Endast SES har läder-klippta säten och uppvärmda framsäten som tillvalsutrustning. Säkerhet och trygghet funktioner är desamma för båda bilarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80097.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.