Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad är säkerhetstänkande lampor?

Säkerhetstänkande Lampor är en säkerhetsfunktion som kan hjälpa ägaren av bilen identifiera hot runt bilen när de närmar det. Den här funktionen är användbar när fordonen står parkerade i mörka områden och hjälper föraren att se om någon är nära eller i bilen innan de försöker få in vem som säljer dem Begagnad Ford

och Ford varumärken, såsom som Lincoln, erbjuder lyktorna säkerhetstänkande som antingen en standard alternativ eller en uppgradering till många av sina fordon. Säkerheten tillvägagångssätt lampans funktion kan hittas på de flesta nya bilar, lastbilar och SUV erbjuds av Ford och Lincoln. Vad händer

säkerhetstänkande lamporna tänds när ett
person trycker på nyckellösa fjärrkontrollen för att öppna bilen. Alla invändiga belysningen på fordonet kom igen, tillsammans med pöl lampor och parkeringsljus. Detta gör att ägaren av fordonet för att se om det finns någon misstänkt står nära fordonet eller någon är i bilen. Det kan också skrämma bort folk innan de har en chans att agera.
Varför här funktionen

säkerhetstänkande lampor lägga ett extra lager av säkerhet för ägare när de närmar sitt fordon, göra dem uppmärksamma på eventuella risker innan de kommer in i deras bil. Detta håller dem säkra och ger dem en extra känsla av lättnad.
Andra förmåner

Lysande fordonet också kan hjälpa om ägaren tappar något i närheten av fordonet. Pöl och parkering lampor avger tillräckligt med ljus att ägaren lätt kan hitta de föremål han tappade utan att behöva söka i mörkret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79754.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.