Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en GM Ignition Lock Cylinder

General Motors tillverkar Chevrolet, GMC, Cadillac och Buick fordon. GM producerade också Pontiac och Oldsmobile bilar, men från och med 2010 respektive 2004, är dessa märken inte längre görs. GM använde samma delar i alla sina fordon, inklusive tändningslåset cylindern, eller tändningslåset. Låscylindern i din GM fordon ligger på rattstången och kan bytas ut i ungefär en till två timmar med fordonsindustrin verktyg. Saker du behöver
Skiftnyckel
Phillips skruvmejsel Review, Universal ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Ta den negativa batteripolen från batteriet genom att lossa muttern med en skiftnyckel i moturs riktning och lyfta kabeln från posten.
2

Ta hornet pad från ratten genom att innehavet skruvarna på baksidan av ekrarna ratt med en Phillips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Lyft horn pad från ratten och dra ut ledningarna leder från baksidan av dynan genom att dra dem rakt ut. Ställ dynan och skruvarna åt sidan.
3

Ta centrum muttern som håller ratten till styraxeln genom att backa upp det med en skiftnyckel i moturs riktning. Ställ in muttern åt sidan.
4

Bifoga en universell avdragare ratten ratten genom att trä två bultar genom de slitsar i varje sida av avdragaren och i de gängade hålen i ratten på varje sida för styrstången. (Obs: Skruvarna behöver bara dras åt med fingrarna.)
5

bort ratten genom att vrida centrumbult på ratten avdragare i en medurs med en skiftnyckel tills hjulet lyfter av för styrstången. Ställ ratten åt sidan.
6

Ta bort de två skruvarna som håller den vita plasten mekanismen blinkers på plats med en Phillips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Lägg skruvarna åt sidan. Lyft mekanismen blinkers upp något för att avslöja tändningen skruvlås hållaren. Avlägsna skruven genom att vrida den moturs med en Phillips skruvmejsel. Dra cylindern tändningslås rakt ut av rattstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72200.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.