Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återskapa EMPI i en förgasare

Förgasaren på ett fordon används för förbränningsmotorn i motorn. Detta fungerar genom att blanda bränslet med luft för förbränningen som driver motorn under körning. A Europeiska Motor Parts Incorporated förgasare kit kan du byta ut slitna eller läckande delar i din carb. Dessa satser kan användas med allt från en VW Beetle till en '78 Chevy. Om du vill bygga din förgasare med en EMPI kit, kan du göra det med lite krångel. Du behöver inte vara en bilmekaniker för att bygga din förgasare, du kan göra det själv, även om du har minimal kunskap om uppgiften. Saker du behöver
Empi kit
Skyddsglasögon /vantar
Ratchet
Stiff borste tandborste
Visa fler instruktioner
1

Köp en EMPI förgasare kit. Detta kan hittas på lokala bildelar butiker eller via en online utlopp. Empi kit kommer med alla gummitätningar och packningar som du behöver för att bygga din carb. Sätt på skyddsglasögon och handskar för att hålla fett och smuts från dina händer och ur ögonen
2

. Ta bort förgasaren från ditt fordon. Rådfråga din servicemanual om du inte vet hur man tar bort enheten, eftersom processen kan variera från bil till bil.
3

Titta över diagrammet som medföljde EMPI kit. Detta diagram kommer att variera beroende på förgasaren kit specifik för din bil. Använd en spärrfunktion för att avlägsna accelerator pump från din förgasare. Ta bort locket från din carb och sedan ta bort choke kopplingar också. Alla dessa delar är märkta på diagrammet som medföljer EMPI kit.
4

Använd en hård borste tandborste och renare att ta bort allt skräp från de delar på din förgasare. Använd EMPI kit diagrammet för att ersätta de trasiga delarna på din carb. Sätt förgasaren tillsammans igen och sedan installera om förgasaren i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75757.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.