Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en Freightliner Sensor Lufttryck

Freightliner traktor lastbilar används för att transportera varor runt om i landet och för andra tunga arbetsuppgifter. Lufttryck monitorer används för att låta föraren vet om eller inte lufttrycket i något av däcken är för lågt för att köra. Om Freightliner kör på ett däck i vilket trycket är för lågt, kunde däcket blåsa. Detta ökar risken för att tappa kontrollen över fordonet. Du kan felsöka ett problem med din däcktryckskontroll, men det kommer att ta en professionell för att ersätta den. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Freightliner på ett plant underlag. Vikten av fordonet bör vara jämnt fördelad på alla däcken. Nära en lufttryck maskin, såsom vid en truck stop eller stora bensinstation.
2

Gå till det första däcket på din Freightliner som du tror kan ha en defekt tryckövervakare.

Billiga 3

Anteckna det erforderliga trycket från etiketten på däcket. Om du inte vet det erforderliga trycket, kontakta tillverkaren eller däcket återförsäljare.
4

Vrid nyckeln inuti Freightliner till "tillbehör" eller liknande position så det elektriska systemet slås på. Lastbilens instrumentbrädamätinstrument måste fungera så att du kan få en läsning från tryckvakt.
5

Leta ventilskaftet på däcket och ta bort locket från stammen. Använd en liten platt skruvmejsel för att trycka ner spetsen inne i ventilskaftet för att släppa ut luften ur däcket.
6

Vänta tills däcket är ungefär halvvägs platt och sedan kontrollera givarna inuti din lastbil. Trycket monitorn ska vara tänd. Byt ut tryckvakten om den inte är tänd. Byt ut luften ur däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75745.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.