Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man lämna in ett klagomål GM Om ett bränsle Skickar Unit

General Motors är en av de tre stora amerikanska biltillverkarna, där alla fordon har problem från tid till annan, inklusive konstruktionsfel med bränsle sändande enhet eller andra delar. GM har ett centrum kundservice för att acceptera klagomål från allmänheten. Det finns några sätt att försöka lösa problem med detta stora bolag. Bilägare som har mekaniska eller utformning problem med sina bränsle sändarenheterna bör lära sig processen för att lämna in ett klagomål antingen genom återförsäljare som sålde bilen eller genom GM: s nationella klagomål process. Saker du behöver
Pen
Paper
Telefon
Computer
Printer Review Fordon
Visa fler instruktioner
1

Skriv ut klagomålet om din GM bränsle sändarenhet, antingen för hand eller på en dator. Lägg ner dina iakttagelser och varför du tror att det finns ett problem med denna bil del. Detta inkluderar hela historien om problem du har haft med bränslet sändande enheten.
2

göra extra kopior av klagomål brev så att du kan skicka originalet till GM. Du bör också ha en kopia tillgänglig för GM bilfirma och din advokat om du väljer att hyra en.
3

Besök den återförsäljare som sålde GM bil. Även om du inte har en garanti på den tiden, eller köpt fordonet används, kan återförsäljaren ha möjlighet att lösa problemet. Du kan också avgöra om det har skett en återkallelse på GM bränsle sändande enheten eller någon närstående bildelar.
4

Hitta den specifika kundens assistans antal center telefon för din GM-modellen. På General Motors hemsida, det finns en "FAQ: Underhåll, service och reparation" sidan. Klicka på "Vem ska jag kontakta om jag har ett problem med min bil?" Länken för att hitta en lista över telefonnummer för varje GM bilmodell.
5

Ring kundcenter hjälp med din bilmodell tilldelade telefonnummer om generalagenten inte kan eller inte kommer att lösa problemet. Du kanske också vill lämna ett nationellt GM klagomål om du har anledning att tro att det finns ett konstruktionsfel med en viss modell bränsle sändande enheten.
6

Skicka klagomål brev som uppföljning korrespondens till telefonsamtalet. Detta säkerställer att GM inte kan påstå att du aldrig kallas för att göra en formell anmälan. Du kanske vill skicka detta som certifierade post för att se till att den kommer fram till GM. Detta är ytterligare ett lager av skydd för att upprätta ett register över dina klagomål. Skicka klagomål brev till: General Motors CompanyP.O. Box 33170Detroit, MI 48.232-5170

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75729.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.