Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur unfreeze jag låset på min gas Cap?

Hitta din låsta tanklocket fryst kan vara mer än en olägenhet, särskilt om du är nästan slut på bränsle och behöver fylla tanken. Även om du kan använda varmt vatten för att frigöra ett lås tanklocket, kan detta resultera i vatten läcker in i bensintanken. Om du är på macken, kanske du inte har tillgång till konventionella metoder såsom avisning sprayer eller hårtorkar, men det finns metoder för att låsa locket utan dem. Om du bor i ett kallt väder klimat eller låset fryser ofta, hålla rättsmedel för att tina den med dig i bilen. Saker du behöver
tanklock viktiga
Tändstickor eller cigarettändare
Duk
avisningsmedel
Hårtork
Kartong cylinder
Visa fler instruktioner

1

Heat knappen på motorn medan bilen är igång och prova att sätta den i låset. Om nyckeln är varm nog, kommer det tina låset. Du kan behöva upprepa detta flera gånger. Det är en praktisk metod om du inte har någon annan metod för upptining locket finns i bilen. Nyckeln kan också värmas med en tändsticka eller cigarettändare.
2

Blöt en trasa med varmt eller hett vatten och lägg den över låset. Undvik att hälla hett vatten på låset, eftersom det kan förvärra problemet om vattnet refreezes eller kommer in i bensintanken.
3 Värme eller spraya på för att tina upp låset.

Spray avisningsmedel på låset och nyckeln. Använd den sparsamt på låset. Spraya låset noggrant för att undvika att få avisningsmedel i bensintanken.
4

Direkt varmluft från en handhållen hårtork på låset om du är hemma, i ett garage eller nära till ett uttag som gör att du kan använda en.
5

Använd en kartong cylinder från en pappershandduk eller toalettpapper rulle. Placera ena änden över låset och andas genom den andra. Din varma andedräkt kan hjälpa tina låset. Detta kan ta lite tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75728.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.