Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Anledningar till att bygga om en motor

Motorn är hjärtat i varje fordon och måste underhållas för att fungera korrekt. Oförutsedda problem eller bristande underhåll kan vara en orsak till fullständig motorhaveri. När en motor upphör att fungera som väntat, kommer det antingen måste byggas om eller bytas ut. Ekonomiska skäl för ombyggnad kontra byta en motor


I vissa fall kan det vara mer ekonomiskt fördelaktigt att bygga en motor under ersätta det när motorn inte. Beroende på modell av motorn, översyn kit finns från lokala bildelar butiker som innehåller alla delar som behövs för att bygga om motorn. Ägaren kommer att behöva skaffa prissättningen på en ersättare motor kontra en motorrenovering kit. Utbytesmotorer kan vara dyrare att köpa, men den tid som krävs för att installera en ersättare motor är ofta kortare tid som behövs för att bygga en motor.
Katastrofala fel

Katastrofal misslyckanden i motorer resulterar vanligtvis från bristande underhåll. Köra motorn ur oljan kommer att orsaka kolvarna att ta, medan en brist på anti-freeze kommer att orsaka att motorn överhettas och knäcka topplocket. I båda fallen kommer motorn måste byggas eftersom skadorna är omfattande.
Brist på makt
ringar

Kolv består av två olje ringar och en kompressionsring. När kolvringarna börjar att bära, börjar motorn att lida av brist på makt. I detta fall kommer kolvarna behöver tas bort och ringarna ersättas. Ekonomiskt, bör ägaren överväga en ombyggnad på denna punkt eftersom motorn är öppen och de viktigaste komponenterna som måste nås under en motorrenovering redan utsatta. Addera Bestämma hur mycket att spendera

För vissa motorer, bygga kit finns men för andra enskilda delar måste beställas. Rebuild kit består av kolvarna, stång och huvudlager, plus relevanta packningar för ventilkåpan och oljetråget. Ägaren måste beräkna kostnaden för Ombyggnadssatsen och arbetsmarknaden för att utföra jobbet kontra en utbytesmotor och arbetsmarknaden för att installera det. Om Ombyggnadssatsen och arbetskraft är över 50 procent av de kostnader och arbete för en utbytesmotor, då motorn ska bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75528.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.