Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en 1995 Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide Tändningslås

När den presenterades 1995 Electra Glide, gillar det föregångare Hydra Glide och Duo-Glide, kallades en "Hog". Namnet var tänkt att vara en uppriktig utvärdering av motorcykeln. I forna dagar amerikanska cyklister föredrog sina Hogs "avskalade", "hackad" eller "knyckte." I mitten av 1990-talet Evolution drivs Electra Glide behållit många av förarvänliga (men inte mekaniker-vänliga) funktioner i 1965 Hog, så ett enkelt jobb som att ändra tändningen måste börja med någon strippa. I detta fall, klä dig först spackling och sedan tändningen. Förutsatt att den gamla tändningen är fortfarande i sulkyn, följer denna process några steg. Saker du behöver
Rags
Tape
Torx huvudet förare
Liten skruvmejsel
Hylsnyckel
Open End uttag
Torx hylsor
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1 trasor

tejp på framskärmen för att skydda lacken. Ta bort kåpan skruvarna utanför den vänstra och högra högtalare med en Torx huvuddrivaren eller uttag.
2

Lossa de bästa vänster och höger skruvar utombordare av bränslet och volt mätare och skruvar under höger och vänster sida av handskfacket med en Torx drivrutin.
3

Ta bort de främre och bakre ekollon nötter från både höger och vänster signal fram Vrid lampan parentes med en Torx drivrutin. Dra den främre tur församlingar signal lampa från motorcykeln och låta dem hänga på framsidan av motorn vakt.
4

Ta bort skruvarna som tidigare lossats utombordare av bränslet och volt mätare. Höj den yttre kåpan något och vila den på en vikt trasa. Tryck på de två yttre flikarna för att koppla loss strålkastaren kontakten jumper sele.
5

Ta bort de tre yttre spackling skruvar strax nedanför den yttre ytan av vindrutan med en Torx drivrutin. Ta bort de två skruvarna spackling strax under vänster och höger vindavvisare med en Torx drivrutin.
6

Vrid styret åt höger och ta bort den yttre kåpan skruven under vänster sida av kåpan locket med en Torx drivrutin. Vrid styret åt vänster och ta bort den yttre kåpan skruven nedanför under höger sida av kåpan locket med en Torx drivrutin. Lyft kåpan och strålkastarenheten av motorcykeln.
7

Sätt i startnyckeln och vrid till "unlock" läget. Vrid ratten för att "komma åt." Tryck på spärrknappen längst ned till vänster på tändningen med en liten skruvmejsel. Tryck på knappen och vrid den moturs ytterligare 60 grader. Lyft och ta bort ratten.
8

Lossa brytaren muttern med en öppen ände socket och hylsnyckel. Ta bort muttern från den gängade stolpen. Ta kragen och spacer.
9

Avlägsna vänster och höger inre skruvar spackling mössa med en Torx drivrutin. Dra i spaken flikarna ställning plattan från spåren i den inre kåpan locket. Vrid styret åt vänster och lossa kåpan konnektorhylsan switch genom att trycka på knappen på kontakten sidan av kontakten för att dra isär stiftet och halvorna uttag kontakten.
10

bort spackling locket från motorcykeln för hand. Skjut kontakten tändningen ankaret på undersidan av radion och dra hylsan och stiftet halvorna av kontaktdonet isär. Ta bort skruvarna brytarhus med en Torx chaufför och lyfta brytarhuset från de övre hålet gaffel fäste och ta bort brytaren bostäder.
11

Skjut basen av ersättande tändningslåset in i hålet i den övre gaffel fäste. Sätt tillbaka skruvarna och dra åt till 50 inch pounds av vridmoment med en Torx-fattning och en momentnyckel.
12

Koppla tändningslåset kontakten ihop installera det på ankaret på botten av radion. Anslut formplåten cap kontaktens elanslutning tillbaka tillsammans och installera det på den högra sidan av kåpan locket.
13

Vrid styret hela vägen till vänster och installera formplåten kåpan över tändningslåset bostäder. Installera Omkopplarläge fästplatta flikar i skårorna på spackling cap.
14

tillbaka de två skruvarna formkroppsskalens mössa med en Torx drivrutin. Skjut först distansen och sedan kragen över tändningslåset bostäder inlägget.
15

tillbaka muttern och dra åt till 60 inch pounds av vridmoment med en öppen ände socket och momentnyckel. Montera vredet tändningslåset med den röda pilen pekar mot "tillgång" läge. Vrid nyckeln medurs till "unlock" läget och vrid sedan nyckeln till "off".
16

Dra åt de två skruvarna formkroppsskalens cap till 30 inch pounds av vridmoment med en Torx-fattning och en momentnyckel. Kontrollera funktionen av tändningslåset.
17

tillbaka kåpan och strålkastarenheten. Ta trasorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75120.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.