Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är skillnaden mellan # 35 Chain & # 40 Chain?

Rullkedjor är vanligast på cyklar, motorer bil och tunga maskiner för överföring av kraft. De finns i olika storlekar för att tillgodose nästan alla program. Ju större storleken av kedjan, den större rullen diameter, stigning och draghållfasthet kedjan är klassad för. Välja rätt kedja för din ansökan är viktigt för säkerhet och funktionalitet. Rullkedja Villkor

Kedjans tonhöjd är avståndet mellan centrum av de angränsande rullarna, dess diameter är bredden mellan plattorna länksidan. Den siffran längst till höger i kedjorna numret betecknar dess typ: 0 för en normal kedja, innebär en en lätt kedja och 5 för en rollerless bussning kedja. Om kedjan numret slutar med ett "H" är det en tungviktare kedja.
# 35 Chain

# 35-kedjan är en rollerless typ kedja. Den har en stigning av 0,375 inches och diameter av 0,2 inches. Det är beräknat för en draghållfasthet av 1,758 pounds och en nyttolast på 480 pounds. Chain


# 40 # 40-kedjan är en normal, valstyp kedjan. Den har en stigning av 0,5 inches och en diameter på 0,312 inches. Det är beräknat för en draghållfasthet av 3,125 pounds och en nyttolast av 810 pounds.


Skillnader Den största skillnaden mellan # 35 och # 40-kedjan är att man är rollerless och den andra har rullarna. De två kedjorna har också olika tonlägen och diametrar, vilket kommer att begränsa deras interoperabilitet. Dessutom är # 40 kedjan betyget för en betydligt högre draghållfasthet och arbetsbelastning än # 35.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75451.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.